Demokrat Zafer

“Mudanya’nın tüm renkleri bizim için önemli”

Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği Bursa’da iftar programında bir araya geldi. İftarda Mudanya muhtarları ve siyasi isimler yer aldı. Muyad Yönetim Kurulu Başkanı Sahip Keçici, “Mudanya’nın tüm renkleri bizim için önemli” dedi.

Muyad'dan iftar davetiyle gövde gösterisi

HÜSEYİN İZCİ / BURSADA BUGÜN

Düzenlenen iftar organizasyonuna Nilüfer Belediyesi Eski Başkanı ve Bursa Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, İYİ Parti Bursa 1. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Selçuk Türkoğlu ve İYİ Parti Bursa 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Hasan Toktaş katıldı.

İftar organizasyonunda açılış konuşmasını gerçekleştiren Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Mudanya’nın sevilen ve sayılan ismi Sahip Keçici, “Geleneksel olan iftarımız her sene devam ediyor. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” diyerek, “Mudanya’nın her rengi bizim için önemli. O yüzden Mudanya adına tüm gücümüzle köylerimizi kalkındırmak için, insanlarımıza fayda sağlamak için çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu.

“ÖNEMLİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”

İftar sonrasında Sahip Keçici’ye teşekkürle konuşmasına başlayan Mustafa Bozbey, “Bu ay gerçekten son derece önemli bir ay. Paylaşmanın birbirimizle dayanışmanın ayı. Ben huzurlarınızda dernek başkanına çok teşekkür ediyorum. Gerçekten önemli bir süreçten geçiyoruz. Bu sofra gerçekten anlamlı bir sofra. Türkiye’nin geleceğini değiştirecek, geleceğine ışık tutacak bir değişimin yaşanacağına inancımla sizlerin de geleceğe bu amaçla bakmanızı diliyorum” ifadelerini kullandı.

“MUDANYA VE BURSA’NIN SORUNLARINI BİLİYORUZ”

Bozbey, “Bizler hem Bursa‘nın hem Mudanya’nın sorunlarını biliyoruz. Muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. İlişkilerimizi bundan sonra da güçlendirerek onların sorunlarına çözüm önerileri hazırlayarak bu süreci büyükşehir belediye seçimlerine kadar yürütmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“BİZİM İSTEĞİMİZ TÜRKİYE DEMOKRASİNİN YOLUNA DÖNSÜN”

Bozbey, “14 Mayıs’ta Türkiye’nin çok önemli bir seçimi olduğunu biliyoruz. Bu seçim gerçekten Türkiye ya orta doğu ülkesi olacak ya da bir değişimin olması sonucunda tekrar özgürlüğün, adaletin, insan haklarının, demokrasinin olduğu bir yola girecek. Bizim isteğimiz Türkiye özgürlüğün yoluna, demokrasinin yoluna, aydınlığın yoluna, insan haklarının yoluna ve adaletin yoluna dönsün” dedi.

“SEÇİMİN KADERİNİ KADINLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ BELİRLEYECEK”

Bozbey, “Bu öyle bir seçim ki, ben özellikle gençlerin ve kadınların bir kere değil 5 kere 10 kere düşünerek seçim sandığına gitmelerini istiyorum. Bu seçimin kaderini de kadınların ve gençlerimiz oyları belirleyecek” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE NORMALLEŞSİN İSTİYORUZ”

Programda kısa bir konuşma gerçekleştiren İYİ Parti Bursa milletvekili adayı Hasan Toktaş, “Malum önümüzde 14 Mayıs seçimleri var. Bu seçimlerde biz bir şey istiyoruz. Türkiye normalleşsin istiyoruz. Türkiye yeniden demokrasiyle tanışsın istiyoruz. İnşallah 15 Mayıs sabahına hep beraber daha aydınlık bir Türkiye’ye uyanmamız gerektiğine inanıyoruz. Aksi takdirde daha da orta doğuya benzeyen bir Türkiye olacak. Bundan hep beraber kurtulmamız lazım” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ