Demokrat Zafer

GÜRSU’DA RAMAZAN BEREKETİ BAMBAŞKA

Gürsu Belediyesi Ramazan Ayı’nda yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine özenle hazırlanan iftarlık sıcak yemek ulaştırıyor. Özenle hazırlanan yemekler saha ekipleri tarafından adreslere götürülüyor.

Gürsu Belediyesi ‘Belediyem Hep Yanımda’ sloganıyla organize ettiği sosyal yardımlarına hız kesmeden devam ederken, Ramazan Ayı’nın bereketini de vatandaşlarla paylaşmayı sürdürüyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin tespit ettiği adreslerde; engelli, yaşlı, ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar belirleniyor. Özenle hazırlanan iftarlık yemekler hijyenik koşullarda paketleniyor, ve itina ile adreslere götürülüyor. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın selamı ile iletilen sıcak iftarlık yemekler vatandaşın sofrasına güzel dileklerle ulaştırılmış oluyor.

“İlçemizde Ramazan’ın bereketi bambaşka” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Biz bu bereketi paylaşmak için ilçemizde daimi olarak yaptığımız yemek dağıtım organizasyonumuzu Ramazan’a özel arttırıyoruz. Bereket paylaşmaktan gelir, paylaştığımız artıp çoğalıp bize geri döner. Biz de bu huzuru hissetmenin verdiği feyz ile daha çok çalışıyoruz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ