Demokrat Zafer

Her Çocuğun Hayali Özeldir

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, YouTube kanalında her hafta sonu yayınlanan yeni hikâyeleri ile minik dostlarını eğlendirmeye devam ediyor. Niloya ve arkadaşları, bu hafta sonu da miniklere hem keyifli bir zaman dilimi yaşatacak hem de eğitici bir içerik sunacak. Çizgi kahraman ve arkadaşlarının “Daha Özel” bölümü, 22 Temmuz Cumartesi günü Niloya YouTube kanalında izleyicilerle buluşacak.

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı ‘Niloya’, mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneye yaklaşan YouTube kanalında, her hafta sonu yeni bölümlerini sevenleri ile buluşturuyor. Her bölümünde bambaşka bir hikâyeyi minik dostları ile buluşturan çizgi film, 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanıyor. Senaryosu uzman psikologlar ve pedagoglarla birlikte hazırlanan çizgi film, çocukların hayal dünyasını da olumlu etkiliyor.

Niloya’yı Zor Bir Karar Bekliyor?

Havanın güzel olduğu bir gün Elif ve Mine, bahçede çocukların hayal dünyasının kâğıtlarla şekil aldığı, el becerilerini geliştiren “Origami” yapmaktadır. Uçaklar, gemiler, evler, çocuklar, arabalar ve daha niceleri Elif ve Mine’nin elinde şekillendi. Bu sırada Mete ve Niloya, oyun oynarken bu güzel çalışmaları görünce şaşırır ve hayranlıkla inceler. Origamiler ile oynamak için izin isterler. Fakat bir sorun vardı? Elif ve Mine çok heyecanlanır ve hemen yaptıkları oyuncakları vermek isterler, kendi yaptıklarını anlattıkça anlatırlar. Niloya’da haliyle şaşırır kalır. Niloya’nın aklına bir fikir gelir. Sadece kâğıt ister ve Mete kendi arabasını yaparken, Niloya’da kendi uçağını yapar. Elif ve Mine birbirlerine bakıp yaptıklarına gülerler. Aslında sadece şakalaşmak istemişlerdir. Ama biraz abartmışlardır. Sonuçta onlarınkiler de çok özel değildir. Sonunda çocuklar özgürce tüm kâğıttan oyuncaklarla oyun kurar ve çok eğlenirler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ