Demokrat Zafer

Eski Musul Başkonsolosu, Yenilik Partisi lideri Öztürk Yılmaz: “Milletimizin Teveccühü ile Yükselen Parti Biz Olacağız!”

“Evet ben savaşmak istiyorum, hesaplaşmak istiyorum, korkunun üzerine yürümek ve korkuyu iki elimle paramparça etmek istiyorum. Erdoğan’ın kurmuş olduğu sistemi değiştirmek istiyorum A’dan Z’ye… Türkiye’de bir değişimin kaçınılmaz, zorunlu olduğunu düşünüyorum. Bunu yapmayan bir insanın siyasette yerinin olmaması gerektiğini düşünüyorum.” sözler eski Musul Başkonsolosu, Yenilik Partisi lideri Öztürk Yılmaz’a ait. Bu sözleri Bursa siyasetinin renkli ve üreten ismi İrfan Özen’in milletvekilliği adaylığının kabulünde sarf etti.

Öztürk; “Ben Musul’da şehit olsaydım, ailem üzülürdü, iki üç tane de arkadaşım dostum üzülürdü. Biz çok ihanete uğradık. 550 telefon görüşmesi yaptım o dönemde. Dedim ki IŞİD burada, vurun dedim. Vurduramadım. Benden önce istihbaratçıları çekmişler. Belli ki bir şeyler oluyor. Ben yazdım çizdim dönen olmadı. Sümen altı etmişler. Ben 101 gün direndim. Benim dışımda kimse ne konuşulduğunu bilmiyor. Müsteşar (Dönemin Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı-CY)  fındık fıstık yerken, rakı içerken aradığım zaman dönmedi. Eşim hüngür hüngür ağlıyordu. Kimse gelmedi. Ben şimdi ne düşünmeliyim. Musul’da ben devleti savunmak için kafama silah dayandığında rest çektim. Ama buradaki alçaklar, onursuzlar bizi satmış. Suriye’de paraya, petrole konabilmek için IŞİD’le işbirliği yapmışlar, bizi satmışlar. IŞİD dosyasının altında kalacaktır AKP.” dedi.

Seçim için iddialı konuşan Öztürk; “Pandemiden ekonomik krize sonrasında yaşanan asrın felaketi ile sarsılan Türkiye’de artık AKP’nin bir dönem daha iktidarda kalmasını beklemek imkansızdır. Kendileri de hatırlayın bir ekonomik kriz sonrası gelmişlerdi. Geldikleri gibi gidecekler! Yükselen parti ise biz olacağız.” dedi.

Milletvekili adayı İrfan Özen; “İlmek ilmek dokuduğumuz siyaset yolumuzu yeni bir parti olan ve bende birçok artısı olan Yenilik Partisi ile taçlandırmak adına milletvekilliği için başvurdum. Bursa’da meydanı boş bularak dolaşan onca iktidar mensubuna Osmanlı Tokadını bizim nitelikli ve nicelikli kadrolarımız milletvekili listelerimiz vuracaktır. Eski bir TSK mensubu olarak ben buna inanıyorum. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! ” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ