Demokrat Zafer

Endüstri 5.0 diyeceğiz, Uzay Madenciliği Diyeceğiz, Kuantum diyeceğiz, Nano teknoliji diyeceğiz, Füzyon diyeceğiz

Memleket Partisi Bursa’da 28. dönem Milletvekili aday adayı bir isim belli oldu. Memleket Partisi eski Bursa İl Başkanı Mesut Şahin, Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Memleket Partisi Bursa'da Mesut Şahin aday adaylığını açıkladı

SİMLANUR İNCE – MEMET CAN YEŞİLBAŞ / BURSADA BUGÜN

Mesut Şahin, 2. Bölge Milletvekili aday adayı olduğunu Memleket Partisi Bursa İl Binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla duyurdu.

Memleket Partisi’nden Bursa milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Mesut Şahin’in konuşmasından satır başları şöyle;

Ülkemizde yaşanan deprem ve sel felaketlerinde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, kederli ailelerine sabırlar ve başsağlığı diliyorum. Acısı hala yüreğimizde, bu acıyı unutmamız mümkün değil. Rabbim bu aziz millete bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah.

“KİBİR KULELERİ NASIL YIKILIRMIŞ HEPİMİZ GÖRECEĞİZ”

Devleti yönetenlerde umarım bu acı olaylardan bir ders alır. Ve bu kayıpları kader olarak nitelendirmekten vazgeçerler. Gerçi bu iktidara da bu düzene ayak uyduran göz yuman herkese de yakın zamanda 47 gün sonra, anaokulu seviyesinden başlayıp doktora seviyesine kadar pek çok konuda ders vereceğiz.

Mesela biz, bize derdini anlatan çiftçiye “Al ananı da git” demeyeceğiz. O çiftçinin derdine derman olacağız, o ananın elini öpüp yüzünü güldüreceğiz. Kibir kuleleri nasıl yıkılırmış hepsine öğreteceğiz.

“İTİBARDAN TADARRUF OLMAZ ANLAYIŞINI YIKACAĞIZ”

Mesela biz 13 tane uçan saray, yani makam uçağı almayacağız. Orman yangınlarına müdahale edebileceğimiz onlarca uçağımız olacak bizim. İtibardan tasarruf olmaz anlayışını yıkıp, Doğaya ve insana hizmetten tasarruf olmaz anlayışını bunlara öğreteceğiz.

Gençler, Kardeşlerim, Arkadaşlarım biz size “En az 3 çocuk” istiyoruz demeyeceğiz.. Endüstri 5.0 diyeceğiz, Uzay Madenciliği Diyeceğiz, Kuantum diyeceğiz, Nano teknoliji diyeceğiz, Füzyon diyeceğiz.

“DÜRÜST İLKELİ SİYASETİ ÖĞRETECEĞİZ”

Mesela biz yine “Dindar ve kindar bir nesil yetiştiriyoruz” demeyeceğiz. Biz çocuklarımıza, gençlerimize, matematik öğreteceğiz, fizik öğreteceğiz, edebiyat öğreteceğiz.. Kindar bir nesil değil, umut dolu bir nesil, çağdaş bir nesil, muasır medeniyetler seviyesinde yaşayan, fikri hür vicdanı hür bir nesil nasıl yetiştirilir herkese öğreteceğiz.

Mesela biz “Bir kereden bir şey olmaz” demeyeceğiz. Çocuğa ve kadına uzanan o elleri bir bir nasıl kıracağımızı bunlara öğreteceğiz… Tarikat yurtlarında, tek bir evladımızın saçının teline zarar gelirse o yurtları dozerlerle başlarına yıkacağız. Mesela biz, Diyarbakır’da “Megri Megri”, Bursa’da “Yerli Milli” demeyeceğiz.

Diyarbakır’da, Hakkâri’de, Şırnak’ta ne diyorsak, Bursa’da, İstanbul’da, İzmir’de, Trabzonda da aynısını diyeceğiz. Dürüst, ilkeli siyaseti bunlara öğreteceğiz..

“BİZ IRKÇI DEĞİLİZ AMA ENAYİDE DEĞİLİZ”

Mesela biz “16 bin kişinin uçtuğu Kütahya havaalanına 1.5 milyon uçma garantisi vermeyeceğiz” Milletin parasını çarçur etmeyeceğiz bu iktidar işte bu kadar savruldu daha havaalanının hesabını yapamıyor. Ülkeyi nasıl yönetecekler. Bu zihniyete matematik de öğreteceğiz. Mesela biz “Suriyeliler giderse ekonomi çöker” demeyeceğiz. Biz ırkçı değiliz, ama enayide değiliz. Bu misafirlik fazla uzamıştır. Tüm sığınmacıları bayrama gittikleri gibi derhal evlerine göndereceğiz.

Öte yandan biz dersim olaylarına ” Dersim Katliamı” da demeyeceğiz… Diyeni de içimizde barındırmayacağız… Çünkü bu olaylara Katliam derseniz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e katliamcı dersiniz ve bu bir gaf değildir. Bu hadsizliğin daniskasıdır, alasıdır. Asla müsaade etmeyiz biz buna.

Mesela biz sadece “Mustafa” demeyeceğiz yada ” Mustafa Kemal’in Yoldaşıyız” da demeyeceğiz… Biz “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” diyeceğiz ve asla Atatürk tartıştırmayacağız. Atatürkçülük nasıl olurmuş birilerine bunu da öğreteceğiz.

“HALKIN İRADESİNİ ÖĞRETECEĞİZ”

Mesela bizim genel merkezimizde TÜRK BAYRAĞI hiçbir zaman kaldırılmayacak. Hiçbir güç bize o bayrağı kaldırtamaz. Bu ülkede bayrak inmez, ezan dinmez !! Bunların hepsini öğreteceğiz bunlara.
Mesela biz ‘Cumhurbaşkanı adayımızı dış güçler belirleyecek’ demeyeceğiz. Çünkü bizim Cumhurbaşkanı adayımızı üyelerimiz belirledi yani halk belirledi. Halkın iradesine bunlara öğreteceğiz.

Mesela biz mimarlık fakültesine ilahiyatçı dekan atamayacağız. Liyakatı da öğreteceğiz bunlara. Selde hayatına kaybedenleri rahmetle anmak yerine “Selde 13 kişi öldü ama çok şükür toprak suya doydu” demeyeceğiz. Ahlak dersi vereceğiz, vicdan dersi vereceğiz bunlara.

Bütün bunları bir öc alma, rövanş alma duygusuyla asla yapmayacağız, bizim öyle bir derdimiz yok. Biz akilla, bilimle, ahlakla, vicdanla, adaletle, liyakatla bu ülkeyi yönetmek isteyenleriz.

“MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM”

Birileri bize saldırıyor, fötönün artıklarını, pkk’nın arrıklarını, marjinal gruplar, troller, yandaşlar, belediye beslemeleri hepsi bize saldırıyor. Onlar saldıra dursunlar biz deprem demeye, ilaç krizi demeye, gıda krizi demeye, enerji krizi demeye, su krizi demeye devam edeceğiz. Dağın tepesini değil, dağın ardını söylemeye devam edeceğiz.

İşte bu duygularla, Türk siyaset tarihinde ilkleri imza attığımız 120 günde 42 ili ve en az 3 de 1 ilçesini kurarak buralarda önce ilçe kongrelerini sonra il kongrelerini ve 121. Gününde 1’nci olağan kurultayını yaparak seçimlere girebilme hakkını elde ettiğimiz Memleket Partimizin bugüne kadar büyük bir onurla yürüttüğüm Bursa İl Başkanlığı görevimden istifa ederek, Milletvekili aday adayı olduğumu sizlerin nezdinde tüm kamuoyuna arz ediyorum.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ