Demokrat Zafer

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖZGE DEMİR PARTİLİ KADINLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Özge Demir Gemlik’de partili kadınlar ile kahvaltıda buluştu.

Gemlik Bölge Parkı’nda gerçekleşen kahvaltı programına CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu, CHP Gemlik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülseren Güler,CHP Gemlik Belediye Meclis Üyesi Tekin Rama,İlçe Başkan Yardımcıları,ilçe kadın kolları yönetimi ve partililer katıldı. Sivil toplum örgütlerinden Gemlik Yardım Gönüllüleri Derneği Başkanı Arzu Kömürcü Çam ve yönetimi de kahvaltıda bulundular.

CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu programda yaptığı konuşmada kadına şiddete ve kadın cinayetlerine dikkat çekti. Öldürülen kadınların acısını yüreğinin derinliklerinde hissettiğini söyleyen Başkan Aksu , şiddet ve cinayet olaylarının son yıllarda giderek arttığını belirtti.

CHP 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Özge Demir programda yaptığı konuşmada kadının meclisteki siyasi temsilinin yetersiz olduğunu ve daha çok kadının mecliste,siyasi partilerde görev alması gerektiğini söyledi. Kendisinin de bu bilinçle yola çıktığını belirten Özge Demir, kadının temsil hakkının gasp edildiğini dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ