Demokrat Zafer

Son Şampiyon Milletvekili Adayı! “Bursalılara Verdiğimiz Sözün Karşılığı Olarak Vicdan Borcunu Ödemek İstiyorum!”

Bursaspor’u şampiyon yapan yönetimde Altyapı, Dış İlişkiler sorumluluğu yapan aynı zamanda da Federasyon Temsilciliği görevinde bulundu. BTSO’da akaryakıtçıları temsil eden 30. Komite Başkanı olarak sektörü için çalıştı. 2021 yılında da Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Federasyonu Başkanı seçildi. Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Federasyonu Başkanı İrfan Koç’un AK Parti’den milletvekili aday adaylığına bünyesinde bulunan 15 dernek yönetimi tam destek verdi. BTSO olmak üzere sivil toplum kuruluşları ile Bursaspor’un şampiyon yönetiminde yer alan işadamı İrfan Koç, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimleri için AK Parti Bursa’dan Milletvekili Aday Adayı oldu.

Hayatı başarılarla dolu ,Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere sivil toplum kuruluşları ile Bursaspor’un şampiyon yönetiminde yer alan işadamı İrfan Koç, AK Parti Bursa’dan  Milletvekili Aday Adayı oldu.

İşadamı İrfan Koç Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu AK Parti Bursa İl Başkanlığına yaptı.

AK Parti’nin kutlu yürüyüşünde yer almak için aday adayı olduğunu belirten  İrfan Koç yaptığı açıklamada :

Kıymetli hemşehrilerim ve dostlarım.
Yapılacak 28. Dönem Genel Seçimlerinde, Ülkemiz ve Milletimize hizmet için bir yola çıkmış bulunmaktayım. 
Gerek Bulunduğum STK yönetimlerinin, gerek çevremdeki kıymetli dostlarımızın teveccühleriyle,istekleriyle ve yapmış olduğum görüşmeler sonucunda 28. Dönem Genel Seçimlerinde Ak Parti Bursa Millet Vekilliği Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Çıktığım bu yolda siz değerli dostlarımın desteğine ve dualarına ihtiyacım olacaktır. Başvurumun olumlu sonuçlanması doğrultusunda elimden gelen tüm gayretimle Vatanımız ve Milletimiz için Hizmet etmeye çalışacağım. 
Siz değerli dostlarımla birlikte yürüyeceğimiz bu yolun hepimiz için hayırlı olmasını dilerim.” ifadelerine yer verdi.

İrfan Koç kimdir?                                                                                                                                               

01 Mart 1970 yılında Kars’ın Sarıkamış ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöğretim eğitimini Sarıkamış’ta yaptı. 1985 yılında ailesiyle İstanbul’a yerleşti ve ticaret hayatına ilk istanbul’da aile şirketini kurarak başladı.1985 yılında Petrol Sektörüne adım atan Koç, 1995 yılında Bursa’da istasyon zincirlerini çoğaltmaya devam etti. 1989 yılından günümüze kadar İstanbul’da üç, Bursa ve ilçelerinde beş Akaryakıt istasyonu kurmuştur. Şu an kurduğu tüm istasyonlarda Genel Müdür vazifesinde çalışmaya devam ediyor.Petrol dünyası, Ticaret Odası ve Spor camiasında birçok plaket alan,Basın ve dergilerde röportajları bulunan Koç, istasyon zincirlerini büyütürken bir taraftan da resmi görevlerde bulundu.İrfan Koç, 2010 yılında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 44.Akaryakıt Komite Başkanlığı Sorumluluğun üstlendi. Petrol camiasındaki sıkıntıları resmi makamlarda çözmek için mücadele verdi.Koç, İş dünyasında hızla ilerlerken bir taraftan dernek, vakıf, BTSO bir taraftanda Bursaspor’da aktif görevlerde bulundu; Bursaspor da şampiyonluk heyecanını Bursa ya yaşatan yönetim kadrosunda yer aldı ve büyük başarılara imza atan Koç, Görev aldığı tüm işlerde başarılı olmayı hedeflemiştir ve başarılı olmuştur.

2006-2007 Bursaspor Alt Yapıdan Sorumlusu Koç, bu dönemde yetiştirdikleri Selcan Yıldırım, Volkan Şen, Serdar Aziz, Eren Albayrak, Muhammet Demir, gibi bir çok isimi Türk futboluna kazandırmıştır.  Başarıda sınır tanımayan Koç, bu dönemde KAIDEF Genel başkanı olarak bir çok ses getiren etkinliğe imza atarken Bursalı iş adamlarını Belediye Başkanlarını Kars Ardahan Iğdır gezilerine götürerek iki bölge arasında kültürel ve ticari ilişkilerin gelişmesinde öncülük yaparak adete köprü olmuştur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ