Demokrat Zafer

İYİ PARTİ YEŞEHİR; KARABACAK SOKAKTAKİ GÖRÜNTÜ ÇARŞIYA YAKIŞMIYOR!

Yenişehir’de İYİ çıkış! İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel; “50 metrelik Karabacak Sokağın üstü örtülerek kapalı çarşı statüsüne kavuşturulması konusunda esnaflarımızın yoğun bir talebi söz konusu. Belediyeye defaatle dile getirmelerine rağmen bugüne kadar olumlu tek bir cümle bile duymamışlar.

İstiklal Caddesi ile kesişen Karabacak Sokak ta ki çadırların görüntüsü üstü kapatılan ve düzenlenen bölgeye hiç yakışmıyor. Bir bütünlük arz etmesi için Karabacak Sokağın da üstünün kapatılması çarşı için oldukça önemli olduğu ortadadır. Bu konuda gereken bir an önce yapılmalıdır.

İSTİKLAL CADDESİ ESNAFININ YÜZÜ GÜLÜYOR.

İlçe belediye yetkililerinin; “İstiklal Caddesinin üstü kapatılmayacak, projede yok” söylemlerinin ardından esnaflarımızı ziyaret ederek onlar yaptırmıyorsa girisimlerimiz ile biz yaptıracağız İYİ Parti olarak İstiklal Caddesinin tamamının üstünü kapatacağız rahat olun diye kendilerine söz vermiştik.

Yaptığımız girişimlerimiz sonucunda (önerge, büyükşehir ile görüşmeler ve esnaflarımızın bize verdiği imzalar) sonrasında üstünün kapatılmasını sağlamamız ilçe halkımız ve esnaflarımız tarafından bilinmektedir.

YARIM BIRAKILAN İŞLEM GİRİŞİMLERİMİZ SONRASI TAMAMLANIYOR.

İstiklal Caddesinin üstünün kapatılmasının belli bir yere kadar yapılıp ardından yarıda bırakılması sonrası büyükşehir belediyesi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda tarihi belediye binasının arkasının, Ulucami Meydanına kadar kapatılmasına yönelik çalışmalara da geçtiğimiz günlerde başladı. Esnaflarımız ile birlikte bunun mutluluğunu da ayrıca yaşıyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ