Demokrat Zafer

Nerede Kalmıştık? “Hepsi Bizim Mahalle, Hepsi Bizim Sokaklar”

İYİ Parti Bursa Teşkilatları, deprem sonrası parti çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Hepsi Bizim Mahalle,Hepsi Bizim Sokaklar” programı kapsamında, İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, geçmiş dönem İl Başkanı Selçuk Türkoğlu , Osmangazi İlçe Başkanı  Erkan Zorba , il ve ilçe yöneticilerimizle Demirtaş Cumhuriyet, Dumlupınar, Sakarya, Barbaros ve İsmetiye mahallelerinde vatandaşlarla buluşan İYİ heyet onların dertleriyle dertlenirken “Cesurlar Hareketi’nin” amaçlarını anlatıp, onların taleplerini not aldı.

İl Başkanı Hasanoğlu; “Tek derdi vatan olan cesurlar hareketi mensupları olarak vatandaşlarımıza ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerden ancak seçimle kurtulacağını vurgulayıp, seçim ve sandık güvenliği konusundaki hassasiyetimizi birkez daha tekrarlayarak, seçimlerin ve Türkiye’nin İYİ‘lerin iktidarına yaklaştığına olan inancımızın altını birkez daha altını kırmızı kalemle çizdik. Yaşadığımız acılar elbet birgün unutulacaktır. Ama bir söz var; “Kurt kışı geçirir ama yediği soğuğu unutmaz!” diye, vatandaşlarımız 14 mayısta yediği ayazı unutmayacak!” dedi.
İlçe Başkanı Erkan Zorba; “İlçe Başkanlığı olarak tüm mahallelerimizde vatandaşımızın nabzını ölçüyoruz. Corana sonrası yaşanan kısmi afetler, peşinden gelen hayat pahalılığı ve sonrasında da yaşanan asrın felaketi insanlarımızın umut yükünü yıktı. Hayatta tutunmaya çalışan vatandaşlarımız elinde avcunda ne varsa depremzedelerle paylaştı. Yükün fazlasını devlet alacakken; yükün tamamı vatandaşımızın sırtına yüklendi. Bursa’da hangi evin kapısını çalsak aynı ızdırabın yükünü vatandaşımızın gözünde görüyoruz. Bu çile 14 mayısta bitecek!” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ