Demokrat Zafer

Adam gibi adam Köksal Selçuk!

Adam gibi adam Köksal Selçuk! “Kıymetli okurlarım bugün sizlere tabiri caizse adam gibi adam diyebileceğimiz ve aynı zamanda uzun yıllardır birbirimize yayın desteği verdiğimiz çok değerli kardeşim Köksal Selçuk’u anlatacağım, kim mi bu Köksal Selçuk? 1967 doğumlu olan Köksal Selçuk aslen Konya Akşehir’lidir.

İlk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamlamış olup Üniversiteyi Yakın Doğu hukuk fakültesinde tamamlamıştır. Evli ve 2 çocuk babası olan Köksal Selçuk Antalya da 1999 yılında Kepez Belediye Başkan adaylığı, 2002 yılında Milletvekili adaylığı, 2014 yılında tekrar Antalya Konyaaltı Belediye Başkan adaylığı ve 2015 Milletvekili adaylığı vardır. Antalya’da Başarılı Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Genel başkanlığı, Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanları Derneği Genel Başkanlığı ve Tutap Antalya İl Temsilciği görevini yürütmekte olup aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Yeşilçam Medya A.Ş.’ye bağlı olan haftalık gazete 07 Haber Magazin ve Antalya Tempo Dergisi’nin İmtiyaz sahibidir.

Son olarak Selçuk Hukuk ve Basın Danışmanlığı ve Selçuk Turizm A.Ş Yönetim Kurulu başkanlığını yürütmektedir. Son dönemde yaşadığımız deprem felaketine canla başla mücadele eden maddi manevi desteğini bir an bile eksik etmeyen bu kardeşimiz takdire şayan davranışlar sergileyen kişiliği ile Ülkemize ve vatandaşlarımıza daha fazla nasıl hizmet edebilirim desturu ile hareket eden bu kardeşimize şahsım olarak teşekkürü bir borç biliyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ