Demokrat Zafer

Vertiv EMEA Yıllık Kanal Ödülleri’nde İş Ortaklarını Onurlandırıyor

Küresel bir kritik dijital altyapı ve süreklilik çözümleri sağlayıcısı olan Vertiv (NYSE: VRT), iş ortaklarının yedi kategorideki üstün katkısını takdir ederek yıllık Vertiv EMEA Kanal Ödülleri’nin kazananlarını açıkladı.

2021 Vertiv EMEA Kanal Ödülleri’nin kazananları şöyle:

  • EMEA Yılın En İyi Vertiv Projesi Ödülü: TechExpress, Gana
  • EMEA Yılın En Yenilikçi Pazarlama Kampanyası Ödülü: RRC, Rusya
  • EMEA Vertiv Yılın Marka Elçisi Ödülü: Veljko Ostojić, Ürün Müdürü, Ingram Micro Sırbistan
  • EMEA Yükselen Yıldız Bayi Ödülü: Netsite, Türkiye
  • EMEA Yılın Bayisi Ödülü: Ricca IT, İtalya
  • EMEA Yükselen Yıldız Distribütör Ödülü: Hiperdist, Orta Doğu ve Afrika
  • EMEA Yılın Distribütörü Ödülü: Ingram Micro, Almanya

17 Kasım Çarşamba günü sanal olarak gerçekleştirilen Yıllık Kanal Zirvesi ve Ödülleri’ne EMEA bölgesindeki birçok yeni ve mevcut Vertiv iş ortağı katıldı. Etkinlik, ayrıca Dell Technologies, Canalys, CRN ve Canva’dan konuk konuşmacıların yer aldığı 2022 ve sonrasında kanalı tanımlayacak en son endüstri trendlerini masaya yatıran panel tartışmaları ve bir dizi açılış oturumuna da ev sahipliği yaptı.

Bu etkinlikle muhteşem kanal ortaklarını ve EMEA bölgesinde gerçekleştirilen çalışmaları tanımanın kendileri için büyük bir şans olduğunu dile getiren Vertiv EMEA Satış Başkan Yardımcısı Karsten Winther, “Seçkin projelerden yenilikçi pazarlamaya, marka elçiliğinden yeniden satışın öne çıkan örneklerine birçok alanda verilen ödüller önemli bir kutlama anıdır” dedi.

“Kanal iş ortağı programımız başlangıcından bu yana güçlendi ve iş ortağı tabanımız sürekli büyüyor” diyen Vertiv EMEA Başkanı Giordano Albertazzi, sözlerini şöyle sürdürdü: “Etkileyici çalışmaları için bu yılın kazananlarını içtenlikle tebrik ediyorum. Ayrıca tüm kanal ortaklarımıza ticari büyümeyi desteklemek için devam eden iş birlikleri için teşekkür ediyorum.”

Vertiv EMEA Kanal Zirvesi ve Ödülleri etkinliğine bu bağlantıdan talep üzerine erişilebilir.

Vertiv Hakkında
Vertiv müşterilerinin hayati uygulamalarının sürekli çalışmasını, optimum performans göstermesini ve iş ihtiyaçlarıyla birlikte büyümesini sağlamak için donanım, yazılım, analiz ve devam eden hizmetleri bir araya getiriyor. Vertiv, buluttan ağın ucuna kadar uzanan bir güç, soğutma ve BT altyapısı çözümleri ve hizmetleri portföyüyle günümüzün veri merkezleri, iletişim ağları ve ticari ve endüstriyel tesislerinin karşılaştığı en önemli zorlukları çözüyor. Merkezi ABD’nin Ohio eyaletinde, Columbus’ta bulunan Vertiv, yaklaşık 20 bin kişiyi istihdam ediyor ve 130’dan fazla ülkede iş yapıyor. Daha fazla bilgi ve Vertiv’den en son haber ve içerik için Vertiv.com’u ziyaret edin.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ