Demokrat Zafer

ÇATSANDER üyelerinden BESOB ve BESKOOP’a suç duyurusu!

ÇATSENDER üyelerinin sosyal medyadan 15 Eylül tarihinde Adliyeye giderek toplu şikayet dilekçesi vereceklerini duyururken, mağdur olan esnaflar daha sonra Adliye önünde basın açıklaması yapacak.

ÇATSENDER tarafından 12.09.2023 tarihinde Bursa valiliğine verilen dilekçede, “Bursa esnafları ve ÇATSENDER olarak uzun yıllardır devam eden haklı taleplerimiz yaklaşık 10 yıl boyunca çözümsüz kalmıştır. Haklı taleplerimizi yanıtsız bırakan BESOB ve BESKOP yöneticileri hakkında Bursa Cumhuriyet Savcılığı nezdinde suç duyurusunda bulunmak dışında başkaca bir alternatifimiz kalmamıştır.

Bu sebeple de ÇATSANDER üyeleri olarak 15 Eylül 2023 tarihinde Bursa Cumhuriyet Savcılığı’na toplu olarak suç duyurusunda bulunulacaktır. Suç duyurusu akabinde kısa süreli bir basın açıklaması tarafımız ve hukukçularımız tarafından yapılacaktır.

Bu itibarla da makamınızı bilgilendirme durumu hasıl olmuştur. İlgili durumumuzu makamınıza saygılarımızla arz ederiz. ÇATSANDER Başkanı Zekai Akdoğan- ÇATSANDER Başkan Vekili Aydın Çitil”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ