Demokrat Zafer

Gönüllülere yemek desteği Şahinbey dönerden!

Bursa’da hizmet veren Şahinbey Döner, sunduğu hizmet ve lezzetin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de geri kalmıyor.

Şahinbey Döner’den gönüllülere yemek desteği

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran yıkıcı depremlerin ardından tüm Türkiye yaraları sarmak için seferber oldu. Seferberlik ilan eden Bursa’da da durum aynı şekilde sürüyor.

Arama kurtarma çalışmaları sürerken Bursalı gönüllüler yardım etmeye devam ediyor. Bursa’da lezzetiyle kısa sürede ün yapan Şahinbey Döner de kampanyalara sessiz kalmayıp yardım toplama merkez noktası olan TÜYAP Bursa’da gönüllü çalışanlara gün boyunca döner hizmeti verdi.

Şahinbey Döner mekan İşletmecisi Şahin Sevinç, “Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen deprem için milletçe çok üzüntülüyüz. Devlet millet el ele dayanışması ile burada gönüllülerimiz yoğun çaba sarf ediyor. Biz de Şahinbey Döner olarak hem deprem bölgesine gerekli yardımlarımızı yapıyoruz hem de burada depremzedelere bu yardımları ulaştırmak için canla başla çalışan dostlarımıza böyle bir hizmeti verdik. Emeği Geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu acıların üstesinden geleceğiz” sözlerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ