Demokrat Zafer

INTERNATIONAL DIAMOND PRESTIGE, YILIN ELMAS PRESTİJLİLERİ ÖDÜL TÖRENLERİNDEN ANLAMLI KAMPANYA..

“Depremzede Çocuklarla Yeniden Bir Hayat Çiz” sloganıyla başalttığı kampanyası ile BG production, gecenin gelirinin bir kısmıyla depremzede çocuklara eğitim yardımında kullanacaklarını açıkladı.

HABER SEDAT SARIKAYA

BG Production tarafından bu yıl ilki düzenlenen YILIN ELMAS KALİTELİLERİ’nin seçileceği büyük galanın kampanyasına ünlü isimlerden de destek geldi.

Basının da yoğun katılımıyla gerçekleşecek INTERNATIONAL DIAMOND PRESTIGE AWARDS ÖDÜL TÖRENLERİ büyük galaya iş, sanat, spor, televizyon ve magazin dünyasından birçok ünlü isim katılacak. Gecenin sunuculuğunu ünlü manken Oksana Kuznetsova ile reklam dünyasının başarılı yüzlerinden Fırat Akıllı üstlenirken, ülkemizi başarıyla temsil ederek 2021 ve 2022 yıllarında Euroasia Best Model ve Miss Tourism seçilen tescilli güzellerimiz Buse Ilgaz ve Nevide Çiçek’in yanı sıra İlknur Özkuş da kırmızı halı röportajlarıyla göze çarpıyor.

Müthiş gecenin mimarı BG Production’ın sahibi, aynı zamanda da başarılı Rock Müzik Star’ımız Barış Gülay, “Bu harika galada Yılın Elmas Prestijlileri yani Yılın Elmasları ödüllerine kavuşurken aynı zamanda harika vakit geçirecekler. Ayrıca gecenin gelirinin bir kısmı da depremzede çocuklarımıza eğitim yardımı yapmak üzere kullanılacak.” şeklinde konuştu.

“Depremzede Çocuklarla Yeniden Bir Hayat Çiz” isimli bir kampanya başlattıklarını belirten BG Production yönetim kurulu başkanı Barış Gülay “Yönetim kurulu üyelerimizle beraber depremzede çocuklarımızı bizzat yerlerinde ziyaret ederek, yardımlarını ulaştıracağız.” sözlerini ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ