Demokrat Zafer

Kaynağından kapınıza beşinci siparişte bedava !

Yaşam Pınarım mobil uygulamasını indirerek ilk su siparişi veren herkese, ilk damacana 5 TL, üçüncü damacana 10 TL, beşinci damacana ise bedava.

Yaşam Pınarım mobil uygulamasıyla tek adımda su ve içecek siparişini müşterisinin kapısına getiren Pınar Su ve İçecek, yeni müşterilerine özel, fırsat dolu bir kampanya başlattı.  Kampanya kapsamında, Yaşam Pınarım mobil uygulamasına üye olarak su siparişi veren müşterilerin, ilk damacana siparişi 5 TL, üçüncü damacana siparişi 10 TL ve beşinci damacana siparişi bedavaya kapılarına geliyor. Yalnızca yeni müşterilere özel olan kampanya, 19 L polikarbon ve 15 L cam damacana su siparişlerinde geçerli olacak.

Kampanyaya özel, ilk damacana siparişinde geçerli depozito indirimi de uygulanıyor. 19 L damacanada değişim ücretsizken, 15 L cam damacanada ise depozito bedeli 110 TL yerine 59 TL. 22 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere Yaşam Pınarım uygulamasından ulaşılabiliyor.

Yaşam Pınarım uygulaması ile cam ve polikarbon damacana su, pet sular, limonata çeşitleri, meyveli vitaminli ve doğal kaynak sulu gazlı içecekleri, fonksiyonel içecekler ve maden suyu çeşitleri, temassız teslimat ve kredi kartı ile ödeme imkanlarıyla sipariş edilebiliyor. Yaşam Pınarım mobil uygulaması, Android ve IOS tabanlı cep telefonlarına Google Play, Apple Store ve App Galleryden kolaylıkla indirilebiliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ