Demokrat Zafer

Sarıgül; Sinan Ateş İçin Bursa’da

Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş için akşam namazının ardından Emir Sultan Cami’nde 40 Mevlidi okundu. Türkiye Değişim Partisi’nin geniş katılım sağladığı mevlid programının ardından Sarıgül, Ateş’in kabrini ziyaret etti.

Sarıgül, Sinan Ateş’in ‘40 Mevlidi’ için Bursa’ya geldi

enbursa.com

Haber: İbrahim Sarıkaya
Kamera: Yusuf Anavatan

30 Aralık 2022’de silahlı saldırı sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş için akşam namazından sonra ‘40 Mevlidi’ okundu.

Yıldırım Emir Sultan Camii’nde okutulan ‘40 Mevlidi’ne Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, TDP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şişli, TDP Bursa İl Başkanı Bekir Yılmaz, Sinan Ateş’in ailesi ve yakınları katıldı.

‘ÜLKEMİZ BÜYÜK SIKINTILARDAN GEÇİYOR’

enbursa.com‘a özel açıklamalarda bulunan Sarıgül, 7,7 ve 7,6 şiddetindeki 2 depremin Türkiye’yi sarstığını belirterek, “Ülkemiz büyük sıkıntılardan geçiyor. Bugüne kadar dünyada gördüğümüz depremlerin en büyüğü diyebilirim. Büyük bir felaket var. Yardımlaşma duygusu, kardeşlik hukuku içerisinde, el birliği ile inşallah bu yaraları milletimiz saracaktır” dedi.

‘EL BİRLİĞİ İLE YARALAR SARILMAYA ÇALIŞILIYOR’

Sarıgül şunları söyledi: “Özellikle Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet Mensupları, AFAD, AHBAP başta olmak üzere birçok STK el birliği ile tam bir yardımlaşma duygusu içerisinde bu yaraları sarmaya çalışıyorlar. Deprem bölgesinde 5 gün kaldım. Kaldığım süre zarfında yollardaki gençlerin oradaki depremzedelere yardım etmek için heyecanlarını gördüm. Milli duygunun nasıl kabardığını gördüm.”

Sinan Ateş için okutulan ‘40 Mevlidi’nin ardından lokma dağıtıldı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ