Demokrat Zafer

YAŞAM TIRI GÜRSU’DAN AFET BÖLGESİNE YOLA ÇIKTI

Afet bölgesine ulaştırılacak yardımlar için ilk günden bu yana ilçenin farklı lokasyonlarında  kurduğu merkezlerle yardım organizasyonu sağlayan Gürsu Belediyesi, ilçeyi harekete geçirdi. İlçedeki firma, hayırsever, ve vatandaşlarla sürekli iletişimde  olan Gürsu Belediyesi hem lojistik destek sağlıyor, hem yardım koordine ediyor, hem de tedariğini sağlıyor.  Bu kapsamda 24 saat boyunca çalışan Gürsu Belediyesi büyük bir tırın içine yaşam konteyneri, tuvalet konteyneri yerleştirdi. Konteyner içine de tamamen gıda yardımı dolduran Gürsu Belediyesi yaşam tırını yola çıkardı.

GÜRSU YAŞAM TIRI DUALARLA UĞURLANDI

Afet bölgesine yardımlar kapsamında onlarca kamyon ve tırı  yardımlarla doldurarak Kahramanmaraş, Malatya ve Hatay’a yollayan Gürsu Belediyesi yaşam tırı oluşturdu. Büyük bir tır içine yaşam konteyneri ve  seyyar tuvalet konteyneri yerleştiren Gürsu Belediyesi ekipleri, konteyner içlerini de boş bırakmadı. Kalan boşlukları da gıda ve su yardımları ile dolduran Gürsu Belediyesi ekipleri ardından tırı dualarla uğurladı. Yardım koordinesini Gürsu Kültür Merkezi’nde kurduğu merkezde yürüten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ” Şu an özellikle afet bölgesinde giyim ve diğer yardımlar noktasında belirli bir seviyeye geldik, bu saatten sonra özellikle konteyner ihtiyacı var. Bu kapsamda hem yaşam hem de tuvalet konteynerleri bulmaya ve lojistiğini sağlamaya özellikle özen veriyoruz.

Lojistik destek veriyoruz, yardımları organize ediyoruz, çok kıymetli Gürsu halkı da bize destek veriyor. Ben herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yarayı beraber saracağız.” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ