Demokrat Zafer

Final Endüstri A.Ş Y.K Başkanı Cevdet Vural ; Gerekeni Yapacağız.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Gaziantep, Sivas, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Samsun, Trabzon başta olmak üzere birçok kentte hissedildi. Çok sayıda ölü ve yaralı var. En büyüğü 6.6 olmak üzere 100 artçı deprem meydana geldi.

Saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD’dan yapılan açıklamaya göre deprem yerin 7 kilometre altında gerçekleşti.
Sabahın erken saatlerinde 200 araçlık bir tır konvoyu hayırseverler ve belediyeler desteği ile yardım talepleri olan şehirlere hareket ederken STK’ların yanı sıra iş insanları da çığlıklara sessiz kalmadı.

Yardım çığlıklarına İş İnsanlarından artarda destek haberleri geliyor.  Ardahan Milletvekili Aday Adayı , Final Endüstri Y.K Başkanı Cevdet Vural , “Ülkemizin ve Aziz milletimizin zor günlerinde , elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz” diyerek “Başta bebek bezi, Çocuk maması ve battaniye olmak üzere iki tır malzemeyi an itibarıyla Fabrikamızda stoklamaya başladık , tırlarımızı bugün itibarıyla yola çıkarmayı planlıyoruz” diyerek sözlerine devam eden Final Endüstri Y.K Başkanı Cevdet Vural “ Gün birlik olma günüdür , ülkemizin her türlü meselelerini ,meselemiz olarak görmeye devam edeceğiz “ diyerek sözlerini sonlandırdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ