Demokrat Zafer

Akşener Sinan Ateş’in evini neden ziyaret etti? İYİ Parti Bursa’da devir teslim!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Bursa’da Sinan Ateş’in evine ziyarette bulunmuş ve Parti sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı devir teslim töreninde ziyaretin gerekçesi hakkında açıklama yapacağını duyurmuştu. Zorlu, “Katiller ve arkasındakiler ortaya çıkarılana kadar liderimiz Akşener, konunun takipçisi olacaktır” dedi.

Akşener Sinan Ateş'in evine neden geldi? Sözcü Zorlu açıkladı

HABER MERKEZİ 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Bursa‘da Sinan Ateş’in evine ziyarette bulundu. Akşener’in bu ziyareti neden gerçekleştirdiğinin cevabını ise parti sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu yaptığı açıklamada verdi. İyi Parti Bursa İl Başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Zorlu ziyarete dair, “Başından bu yana bu konunun siyaset malzemesi haline getirilmemesi için büyük özen gösterdik” dedi.

“SİNAN ATEŞ TARTIŞMASININ SON BULMASINI İSTİYORUZ”

Zorlu yaptığı açıklamada, “Milletimizin vicdanını derinden yaralayan menfur bir saldırıyı takip etmek için buradayız. 2 kız çocuk babası, eğitimci ve vatansever bir geç Ankara’da katledildi. Başından bu yana bu konunun siyaset malzemesi haline getirilmemesi için büyük özen gösterdik. Günlerce partimizin kurumsal hesapları dışında genel başkanımız açıklama yapmadı. 17 gün bekledi. Arka planı, sorumluları, adalet penceresi yeterince açılmadı. Bir karartma olduğunu düşünerek konuyu dile getirdi. Taahhütte bulundu. O günden itibaren katiller ve arkasındakiler ortaya çıkarılana kadar liderimiz Akşener, konunun takipçisi olacaktır. Bunu Bursa’dan duyuruyoruz. Eşi ile görüştükten sonra bugün ailesi ile görüştü. Milletimizin kanayan vicdanının son bularak bu tartışmanın son bulmasını diliyoruz. Türk milletine baş sağlığı diliyorum” ifadelerinde bulundu.

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı Devir Teslim Töreni, İYİ Parti Bursa İl Binası’nda gerçekleştirildi.

İYİ Parti Bursa'da devir teslim töreni

HÜSEYİN İZCİ – MEMET CAN YEŞİLBAŞ / BURSADA BUGÜN 

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı Devir Teslim Töreni, İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu’nun katılımıyla İYİ Parti Bursa İl Binası’nda gerçekleştirildi.

İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu’nun satır başları;

“Bu iktidar maalesef iktidara gelirken yolsuzluk ve yoksulluğu bitirmek adına göreve geldiklerini belirttiler. Halkımız bugün ekonomik sorunları derinden hissediyor.

“ÜLKEMİZİ BU HALE TEK ADAMLIK SİSTEMİ GETİRDİ”

Ülkemizde asgari ücret ortalama ücrete döndü. Milletimize müjde olarak açıklanan asgari ücret, 3 gün önce açıklanan açlık sınırının altına düşmüş durumda. Baz etkisi nedeniyle düşmüş gibi görünen enflasyon, durmadı. Yavaşlamış olabilir fakat benzin farkı, dolar farkını görüyoruz. Getirdikleri üçüne sistem ve tek adamlık sistemi ülkemizi bu hale getirdi. Dünyada bize enflasyonda en yakın ülke yüzde 16 ile bizi takip ediyor. Türkiye bunu hak etmiyor. Bugün büyük bir teveccüh ile İYİ Parti ailesine katılım gerçekleşiyor. Burada bulunduğum için, Türkiye genelinde yapılan bir son ankette toplam oy oranı yüzde 20’nin üzerindedir. Şunu iddia ediyoruz; görevine başlayan il başkanımız da gayret edecek ve Bursa’da birinci parti olmaya adayız.  Biz makulün sesiyiz. Milletimiz bu sesi çok özledi. İnsanlarımızı bir birine düşman eden bu sistemi değiştireceğiz. Hangi meslekte çalışırsa çalışsın, herkes kendini iyi hissedecek. Kadınların da kendini hür hissettiği parti bizim partimizdir.

Basın açıklamasında İl Başkanlığı görevini teslim eden Selçuk Türkoğlu, “Önemli olan görevi haysiyetle devretmektir. 3 ana hedefimiz vardı. En yüksek oy oranı, en çok üye, muhalefet görevini gözümüzü budaktan esirgemeden, sesi çıkmayanların sesi olmak için geliyoruz” dedi.

“BAYRAĞI DEVREDİYORUM”

Türkoğlu, “Allah’ın yardımıyla tüm teşkilatımızın desteğiyle çok verimli ve hedefe ulaşan 30 ayı beraber tamamladık. Bursa bizi idare etti ve kol kola çalıştık. 13 bin üyeden 26 bin üyeye ulaştık. Oyumuzu yüzde 20’lere getirdik. Sorun alanlarında milletin hakkını aradık. Yerelde ve genelde iktidarın yaptıklarının hesabını sorduk. Türkiye’de örnek olacak demokrasi şöleni birlikte yaşadık. Kıymetli Dr. Mehmet Hasanoğlu ve heyetine bayrağı devredeceğim. Osmangazi ilçesini ve Hasanoğlu’nu hep yanımızda gördük. Çıtayı daha yukarı çıkaracak bir heyeti burada görüyorum. Selçuk Türkoğlu olarak bu partinin bir mensubu olarak emirlerinize hazırım. Gözüm arkadan kalmadan, daha güvenle görevini devrediyorum. Allah yolumuzu açık eylesin, hakkınızı helal edin” diye konuştu.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu‘nun konuşmasından satır başları şöyle;

Selçuk başkanıma bu zamana kadar verdiği mücadele için teşekkür ediyorum. 37 ay önce il başkanı olması için büyük bir gayret ortaya koymuştuk.

“KOLAY DEĞİL ANCAK ÇITAYI DAHA YUKARIYA TAŞIYACAĞIMIZA EMİNİM”

Selçuk başkanımızın farklı bir kolda partimize hizmet etme amacı neticesinde kongremizde 661 delegemizin teveccühü ile görevi üstlendik. Yükümüzün ağırlığını biliyoruz. Kuruluştan bu yana görev alan il başkanlarına teşekkür ediyorum. Çıtayı daha yukarı taşıyacağımıza eminim. Selçuk başkanımız Bursa’da tek kale maç devrini bitireceğini söylemişti. Bitirdi de. Bizde 14 Mayıs’ta var gücümüzle 17 ilçemizde kenetlenerek Bursa’da İYİ Parti birinci parti olacak. Parlamenter sistemde de yine birinci parti olacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener’i de ülkenin kurtarıcı başbakanı yapacağız.

“ADALETİ SAĞLAYACAK BİR KADRO OLACAĞIZ”

890 bin haneye ulaşmaya çalışacağız. Buradakiler iktidar partisinin mensubu olarak devam edecekler. Adaleti sağlayacak, liyakati getirecek bir kadro olacağız. Bu konuda şanslıyız. Bizlerle birlikte olan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ