Demokrat Zafer

Yatak Sektöründe Franchising Atağı Tutku’dan

Tutku Yatak yeni mağazasıyla Manisa Salihli’de

Türkiye’de 3 milyar dolarlık bir pazar oluşturan yatak üretimi, son yıllarda mobilya sektöründen de bağımsız olarak hızla büyümeye devam ediyor. Son iki senedir franchising atağı gösteren Tutku Yatak ise Manisa Salihli’de açtığı yeni mağazasıyla toplam 75 şube sayısına ulaştı.

Son bir ayda 10 yeni mağazayı hizmete açan Tutku Yatak, kullanıcılarına kaliteli uyku deneyimi yaşatıyor. 2022 yatak odası modellerini uygun fiyat ve nitelikli ürün anlayışı ile mağazalarında sunan firmanın, farklı kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik modelleri de bulunuyor.

Tutku Yatak franchising bedeli almıyor!

Tutku Yatak Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Kaya, üretim hacmiyle, tesisleriyle, ar-ge yatırımlarıyla ve hem kaliteli hem de katma değerli ürün gruplarıyla Kayseri mobilyasının güçlü temsilcileri arasında yer aldıklarını ifade etti.

Bu yılın sonuna kadar 130 franchising şubesini daha hizmete açacaklarını ifade eden Gökmen Kaya, Yurt içi satışlarımız cironun yüzde 75’ini oluşturuyor.. Bayilik için giriş ücreti de almıyoruz ve mağazalarımızın kurulum aşamasındaki tüm masrafların yüzde 50’si de firma olarak karşılıyoruz. Böylece fabrikamız dışında, perakende noktasında da istihdama ve ülke ekonomisine daha çok katkı sunmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda yatak sektöründe bayileşmek isteyen yatırımcıları başvuru için bekliyoruz “dedi.

Tüketici ihtiyaçları yatak sektöründe ar-ge’yi tetikliyor

Gökmen Kaya, “Yatak üretimi konusundaki uzmanlığımızı kullanıcılarımızın beklentilerini karşılayacak şekilde oluşturduk. Ar-ge çalışmalarımızı da tüketici ihtiyaçlarına yönelik belirliyoruz. Bu doğrultuda ürünlerimizde kullandığımız anatomik destek süngerleri ile baş, boyun, sırt, bel, diz ve ayakların yüzeye uyguladığı basınçların düşürülerek kan dolaşımı rahatlatmasını sağlayan özellikler kullanıyoruz” diye ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Kaya ayrıca, müşteri memnuniyetini çok önemsiyoruz. Günümüz koşullarında tüketicilerimizin satın almak alışkanlıkları değişti, kaliteli uyku bir lüks değil doğal bir ihtiyaçtır. Kullanıcılarımız aldıkları bir ürünü uzun süre kullanmak istiyorlar. Bu doğrultuda biz de yataklarımızın uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi formunda kalmasını sağlayan dinamik yay sistemi ile yine güçlü omurga desteği sağlayan yıkanabilir ped katmanı ile aynı zamanda size hijyenik uyku sağlığı sunan modellerimizi de mağazalarımızda satışa sunuyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ