Demokrat Zafer

Recep Batuhan Özkan’ın Milletvekilliği Listesinde Bursa’dan 1. Sırada Olduğu ve Danışman Listesi Hazırlıkları Gündemi Salladı!

Demokrat Parti Gençlik Kolları GİK Üyesi, Genel Başkan Gültekin Uysal’a yakınlığı ile bilinen Recep Batuhan Özkan Bursa’dan milletvekilliği aday sıralamasında 1 sıra ya yazıldığı konuşuluyor. İddiayı yalanlamayan Özkan; bu soruyu bu ara çok sık duyduğunu ve kendisine sorulduğunu ama daha net ve belirgin bir şey olmadığını bu konunun tamamen Genel Başkanın Uysal’ın tenziplerinde olduğunu belirtti.

Özkan; “Asil liste “Seçim Kurulu” onaylı elimize geçtiğinde göreceğiz kimlerin olduğunu. Parti içi çalışmalarımız nedeniyle Genel Merkez ile seçim sathında diyaloglarımızı sıklaştırdık. Genel Başkanımız sayın Gültekin Uysal ile bu mihvalde yakınlığımız doğrudur. Bursa özelinde 6’lı Masa’nın çalışmaları da dahil, partimiz adına tüm milletvekili adaylarımızın Bursa’ya hayırlı ve başarılı iyi işlere imza atacağına inanıyorum. Milletvekilliği sıralamasında en doğru kararı Genel Başkanımız sayın Gültekin Uysal beyefendi verecektir. İnşallah her şey daha güzel olacak, yeniden bereketli, verim alınabilir, tarımsal üretim uygulanabilir arazilerinin olduğu, üretkenliğin olduğu, sanayi anlamında da zamlarla ne sanayicinin nede işçinin alın terinin soğumadığı bir Türkiye koşar adımlarla geliyor. Bizler atalarımızın mirasını yürütmekle mükellefiz biz daha önce yaptık yine yaparız. Adnan Menderes’lerin Demirel’lerin Özal’ların izinde bu Demokrat yuvaya sahip çıkmakla mükellefiz. Yine yeniden şaha kalkacağız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ