Demokrat Zafer

MEDİ TERMALPARK HATTUŞA OTELDEN SÖMESTİR KAMPANYASI

Ankara’nın en büyük termal otellerinden biri olan Medi Termal Park Hotel, güleryüzlü personeli, ekonomik fiyatları ve birçok ayrıcalığı ile tatil severlere hizmet vermeye devam ediyor.

İşletme sahipleri ve Ankara ‘nın iki başarılı iş adamı Birol KOÇAK ve Mehmet AKBINAR:
”Otelimiz Konsepti ve büyüleyen doğasıyla misafirlerine sıra dışı bir dünyanın kapılarını aralıyor. Şık ve seçkin bir tatil deneyimi yaşayacağınız otelimiz; Ankara Şehir merkezine 80 km, Esenboğa Havalimanı’na 105 km, Güdül Otogarı’na 26 km, Tarihi Beypazarı’na 15km mesafede konumlandırılıyor. Otelimiz, konakladığınız süre içerisinde size birçok sosyal imkan da sunuyor. Dört mevsim havuz keyfi, Spa, Türk hamamı ve Buhar banyosu. spor kompleksi, ücretsiz ve sınırsız internet erişimiyle otel kavramının yalnızca lüks odalardan ibaret olmadığını gösteriyor, misafirlerimizin sanki evindeymiş gibi rahat etmesini sağlıyoruz. Lüks, konforlu ve en önemlisi son derece hijyenik olan odalarımızın büyüklüğü, hizmetleri ise isteğe bağlı olarak, kişi sayısı oranında değişmektedir. Medi Termal Park Hotel’de kişi sayısına göre, konforunuza ve rahatınıza göre arzu ettiğiniz gibi Aile ve Superior tipi odalarımızda konaklayabilirsiniz. ”sözleri ile işletme hakkında bilgiler veriyor. Ayrıca Ankara’nın başarılı iş insanları olan ve yaptıkları yatırımlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Birol KOÇAK ve Mehmet AKBINAR ”Sömestir tatili için ekonomik şartları gözönünde bulundurarak tüm misafirlerimize fiyatlarımızda %15 indirime gittik. Çünkü biz herkesin bir tatil hakkı olduğunu düşünüyor ve bu kampanya ile halkımızın yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz.”sozleri ile SÖMESTİR TATİL KAMPANYASINDAN bahsediyorlar.
Ankara’da yer alan işletmenin SÖMESTİR TATİL KAMPANYASI detaylarını www.meditermalparkhotel.com.tr adresinden @meditermalparkhattusa sosyal medya hesaplarından ve 0312 700 05 05 numaralı telefondan ve 0546-106-66-56 numaralı WhatsApp hattından öğrenebilirsiniz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ