Demokrat Zafer

KARMA TÜRKİYE, RADYO VE MÜZİK LİSTELERİNİN NABZINI TUTMAYA DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin sesli içerik, radyo ve podcast’leri ile yeni sesli sosyal medya platformu olan Karma Türkiye’nin verilerine göre radyolarda ve podcast’lerde geçtiğimiz haftanın en çok dinlenenleri ve sevilenleri belli oldu. Radyo ve müzik listelerinde Emir Can İğrek, Selin Geçit ve Gazapizm başı çekerken; Ege Özbay’ın sunduğu “Anlamsız Hususlar” en çok dinlenen podcast oldu.

Türkiye’nin sesli içerik, podcast ve radyoyu bir araya getirerek ilk sesli sosyal medyası olan Karma Türkiye’nin verilerine göre, radyolarda ve müzik listelerinde en çok dinlenen isimler belli oldu. Buna göre, temmuzun ilk yarısında en çok dinlenen erkek sanatçı Emir Can İğrek olurken, en çok dinlenen kadın sanatçı ise Selin Geçit oldu.

Karma Türkiye, yeni çıkan şarkıları listelerine dahil ederken, radyolarda temmuz ayının ilk yarısının en çok dinlenen ve sevilen şarkılarını da belirledi. Buna göre, Emir Can İğrek en çok dinlenen erkek sanatçı olurken, en çok sevilen şarkısı ise “Ali Cabbar” oldu. “Ali Cabbar” sosyal medyanın da gündemine yerleşirken, dinlenme sayısı milyonları aştı. En çok dinlenen kadın sanatçı ise Selin Geçit oldu. Geçit’in Dolu Kadehi Ters Tut ile yayınladığı “Olabilirdik” şarkısı, sanatçının diğer çalışmalarını da adeta yıldız gibi parlattı.

Yeni çıkanlar haftaya damgasını vurdu

Yeni çıkanlar arasında ise en çok dikkati çekenlerden biri; Gazapizm’in “Yine Edemedik Dans” şarkısı oldu. Klibinin yönetmenliğini sanatçının kendisinin yaptığı şarkı, çok konuşulanlar arasına girdi. Can Bonomo ve Nova Norda’nın “Elalem” şarkısı da hareketli yeni yaz şarkılarından biri oldu. Son olarak Tan Taşçı’nın yayınladığı “Herhalde” şarkısı da şimdiden ses getirmeye başladı.

Haftanın en çok dinlenen podcast’leri belli oldu

Türkiye’nin ilk ve tek sesli içerik ve podcast platformu Karma Türkiye, en çok dinlenen podcast’lerini de belirledi. Buna göre; Ege Özbay’ın sunduğu hoş muhabbet ve eğlence konulu “Anlamsız Hususlar” en çok dinlenen podcast’ler listesinin başında yer aldı. Anlamsız Hususları’ın ardından Kaan Ceylan’ın farklı ve keyifli bir anlatımla sunduğu “Sıkı Markaj” podcast’i, futbolseverlerin ilgisiyle ikinci sıraya yerleşti.

Listenin devamında ise Kübra Sevimgin’in eğlenceli sunumuyla “Deliriyo Muyuz?” podcast’i yer aldı. Özgür Uysal’ın “İnce İşler” podcast’i listede dördüncü sırada kendine yer bulunurken; ilk 5’in sonunda ise Selçuk Karadağ’ın sunduğu polisiye podcast “Nejat Kunduz” yer aldı.

Birbirinden farklı konular ve isimlerle her türden podcast’i bulabileceğiniz Karma Türkiye’de her hafta cuma günleri yeni podcast’leri ve podcast’lerin yeni bölümlerini bulabilirsiniz.

Karma Türkiye hakkında

Bünyesinde bulundurduğu canlı radyo programları, dijital radyo yayın akışı, ücretli ve ücretsiz erişilebilen sesli içerikler ve günümüz trendi podcast dünyasını birleştiren Karma Türkiye aynı zamanda kullanıcılara profil oluşturarak mesajlaşma, takipleşme gibi özellikler de sunuyor. Mobil uygulama olarak indirilebilen platforma aynı zamanda web sitesi üzerinden de erişilebiliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ