Demokrat Zafer

TÜRKİYE KAMUSEN BURSA; “YÜZDE 5 İLAVE ARTIŞ BEKLENTİLERİ KARŞILAMAMIŞTIR”

Türkiye Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi İbrahim Bulut; yaptığı açıklamada; “Açıklandığı an itibariyle %25’lik zammın yetersiz olduğunu ve beklentileri karşılamadığını kamuoyu ile paylaşmıştık.

Nitekim akşam bu amaçla gerçekleştirdiğimiz Twitter etkinliğine kamu çalışanlarının vermiş olduğu desteğin sesi yapılan açıklamayla yankı bulmuştur.

Bunun üzerine Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcilikleri  beklentiyi Genel Merkezimize oradan da Cumhurbaşkanlığa iletme kararı alınmasına vesile olmuştur.

Sayın Cumhurbaşkanının Grup toplantısında yaptığı açıklamada, maaş artış oranının %30’a çıkarılmasıyla önemli bir adım atılmış ancak, kamu çalışanlarının beklentilerini karşılamamıştır.

Gelinen bu noktada, kamu çalışanlarına ve emeklilerimize seyyanen bir ücret artışı yapılması yaşanan ücret adaletsizliğinin ve gelir kaybının giderilmesi anlamında en doğru yaklaşım olacaktır.
Bir kez daha görülmüştür ki, memurumuzun sendikal mücadeleye destek vermesi kazanımların asıl mimarıdır. Mücadelemizin kararlılıkla süreceğini bir kez daha ifade ediyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ