Demokrat Zafer

ARSİYAD, 20. YIL TÜRKİYE BULUŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLEYECEK…

Artvinli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ARSİYAD), önümüzdeki sene kutlayacağı 20. Yıl etkinliklerine hazırlanıyor. ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş, Podyum Davet’te gerçekleştirilen kahvaltılı üye buluşmasında, 4 Mart 2023 tarihinde ‘ARSİYAD 20. Yıl Türkiye Buluşması Ödül Töreni’ gerçekleştireceklerini açıkladı.

HABER OSMAN ÇETİN


ARSİYAD üyelerinin aileleriyle katıldığı buluşmada konuşan Başkan Gürsel Durmuş, ulusal düzeydeki yapılanmalarıyla ilgili çalışmalarına devam ettiklerini, üye ilişkilerini de aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Durmuş, “Önümüzdeki sene ARSİYAD’ın kuruluşunun 20. yılına ulaşmış olacağız. Bu nedenle 4 Mart 2023 tarihinde düzenleyeceğimiz ‘ARSİYAD 20. Yıl Türkiye Buluşması Ödül Töreni’nde çeşitli kategorilerde ülkemize ve şehirlerine değer katan Artvin kökenli kişi ve kuruluşları bin kişinin katılacağı davette ödüllendireceğiz” dedi.
Başkan Durmuş sözlerinin devamında, “20’nci yaşımıza gücümüze güç katarak giriyoruz. Bu oluşumun bu kadar yıl ayakta kalmasının ve her yıl üstüne koyarak, gelişmesinde elbette başta geçmiş dönem başkanlarımız ve yönetimleri ile üyelerimizin çok emeği olduğunu ifade etmeliyiz. Bizlerin yanında olan değerli üyelerimize ve ARSİYAD’ın başarı çıtasını üst sıralara taşıyan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Üyelerimizi alanında yetkin isimlerle bir araya getirmeye, gelişimlerine katkı sağlayacak organizasyonlarımıza devam edeceğiz. Bizim her zaman önceliğimiz üyelerin beraberliği ve gelişimi oldu” şeklinde konuştu.


ARSİYAD Danışma Kurulu Başkanı Bahadır Manasoğlu da yaptığı selamlama konuşmasında, büyük bir camia olduklarını belirtirken “ARSİYAD yine farkındalık oluşturan buluşmalarına devam ediyor ve edecek. Bu başarılı çalışmalarından dolayı Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum” dedi.


ARSİYAD’ın üye buluşmasında Kişisel Gelişim Uzmanı Funda Uzgidiş Çelfiş de katılımcılara iletişim kazaları ile ilgili bir sunum yaptı. Sunumunda konuşan Funda Uzgidiş Çelfiş, “Bir kişiyle konuşurken kafanızdaki düşüncelerden arınmalısınız, can kulağıyla dinlemelisiniz. Bir kişiyi dinlerken hiçbir şey bilmediğimizi varsayarak, ön yargısız davranmalıyız. Karşımızdakine fırsat vermeliyiz. İnsanlarla konuşurken kırmamaya dikkat ederek tasvip etmediğimiz durumu yada davranışı iletmeliyiz.

Karşımızdakiyle kavga ortamı olmaması için önce olumlu yanlarını öne çıkaracak cümlelerle diyaloğa başlamalıyız. Sonradan olumsuzlukları araya sıkıştırarak ilerleyebiliriz. Karşılıklı diyalogları doğru kurarak iletişim kazalarını önleyebiliriz” dedi.
Program ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş’un konuk konuşmacı Kişisel Gelişim Uzmanı Funda Uzgidiş Çelfiş’e teşekkür plaketi takdimiyle son buldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ