Bursa emlak sektörünün sorunlarıyla daha fazla mücadele etmek amacı ile kurulun Bursa Tüm Emlak Müşavirleri Derneği emlak sektörüne yeni soluk getiren BUTEM-DER açıldı.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği açılışa siyaset ve sivil toplum kuruluşlarından tam kadro olarak katılım sağladığı görüldü.
26.11.2022 Cumartesi günü yapılan derneğin açılışına MHP il başkanı Cihangir KALKANCI, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Mudanya Belediyesi Başkan Yardımcısı İMSAİD Başkanı Mustafa ANDIÇ’ın katılım sağladıkları göründü.
Bursa’da 14 kurucu emlak ofisinin bir araya gelerek kurduğu Bursa Tüm Emlak Müşavirleri adlı dernek tüm meslektaşların sorunlarını çözmek ve iş birliğini artırmak amacı ile büyük bir aile olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor.
Sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinden katılıp sağaldıkları görüldü.
1 ay gibi kısa sürede kurulan BUTEM-DER’e genç ve dinamik bir ekibin katılımının yoğun olduğunu gördüm Zeki YILDIZ Bey ve ekibi emlak sektörün sorunlarını daha fazla dile getireceklerini beyan ediyorlar.
Bursa’da gayrimenkul sektörünün en çok satış işlemi ile liderliği elinde bulunduran ilçenin Görükle emlakçıları olduğunu unutmayalım.
BUTEM-DER derneği amaçları Bursa tüm ilçelerinde bulunan tüm meslektaşlarımızın sorunları çözmek ve geleceğe dair umut ile yola devam edeceklerini söylediler.
BUTEM-DER olarak kayıt dışı emlakçılar ile çalışmamak adına özen göstereceğiz, dediler.