Demokrat Zafer

ZAFER OSMANGAZİ; Sığınmacıları Soframızda Görmesek de Sofralarımızda Hissetmeye Başladık!

Zafer Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’ndan sert açıklama! İlçe Başkanı Turgay Şimşek yaptığı açıklamada; “Tüm Türkiye’de Zafer Partisi eş zamanlı #ZaferMeydanda etkinliği düzenledi,
Zafer Partisi Bursa teşkilatları olarakda eş zamanlı etkinlik düzenlendi. Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak soğuk havaya rağmen sokaklarda yerimizi alıp Bursa’nın en büyük pazar alanı olan Pazar Pazarında stant açıp alışveriş yapan halka üzerinde “13 MİLYON SIĞINMACI SOFRADAN KALKTIĞINDA BU TORBA DAHA UCUZA DOLACAK” yazan pazar poşetleri dağıtıldı.

Osmangazi İlçe Başkanı yaptığı açıklamada ülkemizde normal veya kaçak yollarla girmiş 13milyon yabancı var, bunları her ne kadar evimizdeki sofralarınızda görmesekte alışveriş yaparken pazarda markette fiyatlarda bunları hissetmeye başladık. Dünya kuraklık ve kıtlıkla mücadele ederken ülkemize nüfusumuzun %15i gibi bir ek nüfusu almak 6 kişilik bir ailenin aynı maaşla 9 kişi bakmaya çalışması demektir.

Sonuç olarak şu anda nasıl bu pahalılığı ve satın alma güçlüğünü bu denli kötü yaşıyorsak, Zafer Partisi iktidarında da bu yabancılar ülkelerine güvenle döndükten sonra öyle bolluk ve ucuzluk yaşanacak.

Unutmayalım ki 2023 seçimi ülkemiz için geri dönüşü olmayan bir noktadan döndürmek için son seçim olacaktır.

Ülkemizin refahı ve tam bağımsızlığı için ya Zafer Partisi seçilecek, ya da ülkemize kontrol edemediğimiz 13milyon yabancıyı sokan Akp ve Erdoğan veya hâlâ Erdoğan’ın seçilebilmesi için tek çarenin son seçimlerin yenilenmesi kararı alınabilmesi için hukuki destek sunan Chp ve İyi Parti’nin içerisinde bulunduğu 6lı masa seçilecek. Son sözü yüce Türk Milleti söyleyecek. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ