Demokrat Zafer

United Colors Of Benetton Yeni Kreatif Direktörü Andrea Incontri Oldu

United Colors of Benetton Kreatif Direktörlüğü görevini sonbahar kış sezonu ile birlikte Andrea Incontri yürütecek. Sanat ve mimari alanlarındaki başarılarını markaya yansıtacak olan Incontri’nin ilk koleksiyonu Eylül ayı itibarıyla mağazalarda yerini alıyor.

United Colors of Benetton’un 50 yılı aşkın moda ve kültür mirasının yeni kreatif direktörü Andrea Incontri oldu. İlk koleksiyonu, 2022-2023 Sonbahar Kış tasarımlarını, Eylül ayı itibarıyla mağazalarda sergileyen Incontri’nin yeni sezon için tasarladığı yaz tasarımları ise Milano Fashion Week kapsamında gösterilecek.

Sürdürülebilirlik alanında önemli çalışmaları bulunan Incontri sanat, mimari ve moda üçgeninin dünyadaki önemli temsilcileri arasında gösteriliyor. Kendi markasının yanı sıra kariyerinde Tod’s gibi dünya markalarının da kreatif direktörlüğünü bulunduran Incontri’nin, Benetton’un modayı toplumsal ve evrensel sorunları duyurmadaki amaç olarak kullanma yolculuğuna büyük katı sağlaması hedefleniyor.

Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarının kreatif direktörlüğünü üstlenen Incontri’nin Benetton ailesine katılmasından dolayı büyük bir gurur duyduklarını ifade eden Benetton Grup CEO’su Massimo Renon ‘Modanın toplumsal rolünün yeniden tanımlanmasına büyük ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde bizimle aynı amaçları taşıyan bir sanatçıyla yolumuza devam etmekten mutluluk duyuyoruz. Incontri’nin tutkusu ve heyecanıyla markamıza yeni bir enerji daha kazandırdık.’ dedi.

Benetton’un kendisi için bir moda şirketinden fazlası olduğunu ifade eden Incontri ‘Moda alanındaki tasarımlarının ötesinde hümanizmi değişken yönleriyle ele alan çok yönlü kültürel konulara değinen Benetton markasının yeni kreatif direktörü olmanın mutluluğu içindeyim. Evrene ve topluma değinen önemli projelere imza atmaya hazırlanıyoruz’ dedi.

United Colors of Benetton’un, Andrea Incontri tarafından hazırlanan tasarımları 2022 Eylül ayı itibarıyla mağazalarda ve benetton.com.tr adreslerinde yer alıyor.

United Colors of Benetton Hakkında:

Benetton Grup, 5.000’den fazla mağazası ile dünyanın en önemli pazarlarında faaliyet gösteren, dünyanın en tanınmış şirketlerinden biridir. Geleceği planlayan, bugünü yaşayan, çevreye ve insan onuruna saygı gösteren grup, dönüşüm içinde olan toplumlara karşı da sorumluluk duygusuyla hareket eder. Değişim ve yenilikler üzerine esnek ve küresel bir yapıya sahip olan Benetton; tarihi, renkleri, moda anlayışı, perakende satış mağazası devrimi, benzersiz satış ağları opsiyonları, sosyal sorumluluk bilinci ve kültürel tartışmalara değinmekten kaçınmayan evrensel iletişimiyle de sektörel ve toplumsal gelişimi destekler. Renk, moda ve demokratik fiyat politikasıyla konsolide bir kimlik sergileyen grup, benimsediği değerler ve iş tutkusuyla güçlü ve dinamik bir yapı oluşturur. United Colors of Benetton, satış ağının gelişimini de dünya çapında önemli bir yatırım programı ile destekler. Mağazalarını; koleksiyonların, renklerin ve tasarımların ilgi odağı olduğu ve giderek daha çekici hale gelen, dinamik ve etkileşimli bir perakende bağlamında sunmak için son derece modüler ortamlardan yararlanan Benetton, tarihi şehir merkezlerinde ve alışveriş merkezlerinde önemli konumlarda yer alır.

United Colors of Benetton Türkiye Hakkında:

1985 yılında Türkiye’ye ilk giren uluslararası hazır giyim markası olan Benetton, ülkedeki sektör gelişimine büyük katkı sağlamıştır. Koleksiyon yapısı, renkliliği ve canlılığı ile Türk kültürüne hızlı bir adaptasyon gösteren marka 35 yılı aşkın sektör tecrübesiyle Türkiye’de 45 mağaza ve 30 farklı satış noktasına sahiptir. Yüzde 100 pamuk, yüzde 100 yün gibi doğal hammaddeler ile üretimini sürdüren United Colors of Benetton, Green B adını verdiği sosyal sorumluluk projesiyle de sürdürülebilirlik çalışmalarına öncülük etmektedir

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ