Demokrat Zafer

Demir Güven Tazeledi

İYİ Parti Mustafakemalpaşa 3. Olağan İlçe Kongresinde mevcut başkan Tevfik Demir güven tazeledi

featured
2023 Genel seçimleri öncesi, İYİ Parti genel merkezi tarafından alınan karar doğrultusunda il ve ilçe başkanlıklarında kongre kararı alınmıştı.Alınan bu karara istinaden İYİ Parti Mustafakemalpaşa ilçe teşkilatı 3. Olağan kongresini 27 Kasım Pazar günü Açelya düğün salonunda gerçekleştirdi.

Tevfik Demir’in tek aday olarak çıktığı kongrede oy kullanma hakkı olan 433 delegeden 165 i oy kullandı. 5 geçersiz oyun olduğu seçimde 160 oy alan Tevfik Demir ve yönetim kurulu listesi 3. Olağan kongerinin kazananı oldu.

Kongreye İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Bursa İlçe Teşkilatları başkanları, Mustafakemalpaşa ilçesi siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Divan kurulunun seçilmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.Kürsüye ilk olarak Başkan Tevfik Demir geldi. Demir konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Kıymetli yol arkadaşlarım, partimizin yükünü taşıyan gönüldaşlarımız, üyelerimizin demokratik olarak kullandığı oylarla belirlenen Sayın delegelerimiz, tüm kahrımızı çeken sahada elimiz olan kadınlarımız, yarının teminatı olan çalışkan gençlerimiz, Ülkemizi girdiği bu keşmekeşten el birliği ile çıkaracağımız güçlü ittifak ortaklarımızın kıymetli İlçe başkanları ve mensupları, İlçe dışından gelerek bizleri onurlandıran dava arkadaşlarım ve Başkanlarım, sesimiz olan değerli Basın mensuplarımız, İYİ lerin kongre şölenine hepiniz hoş geldiniz.

3.Olağan Kongre sürecimizde kavgasız gürültüsüz, birlik ve beraberlik içerisinde, tek yumruk olarak yürümenin mutluluğunu sizlerle paylaşıyorum.

Görüyorum ki, Genel Merkezimizin hedeflediği seçimler öncesi teşkilatlarımızdaki güçlenme planı ilçemizde hepimizin özverisi ile gerçekleşmektedir. Bundan böyle tek ses olarak zulme karşı haykırışımız daha gür ve güçlü çıkacaktır.

2019 Yılı Mayıs ayı itibariyle bugüne kadar, ilçe başkanlığı görevinde ekip arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürdük. Herkes susar ve sinerken, yapılan yanlışlara, haksızlıklara ve hukuksuzluklara karşı daima halkımızın bizlere verdiği muhalafet görevini hakkıyla yerine getirdik.

İşte bu yüzdendir ki, hemşehrilerimiz bizlere gün geçtikçe daha da güvendi, daha da inandı. Destekleri bu oranda arttı. İnanıyorum ki, bizler bu samimiyet ile çalışmaya devam edersek halkımızın desteği de katlanarak artmaya devam edecektir.

Mutlaka farkındasınız ki, bizlerin çalışmalarından, haklı eleştirilerinden rahatsız olan sadece ve sadece zulmün sahibi iktidar mensupları olmuştur. Her eleştirimizde, her hak arayışımızda şahsım ve parti mensuplarımıza çirkin saldırılarda bulunup hakaret etmekten geri kalmamışlardır.
Kasaba siyaseti yapıyorlar diye feryat figan etmişlerdir ama asıl kasaba siyasetini kendileri yapmaktadırlar. Ağıza alınmayacak çirkin ve ancak kendilerine yakışır tabirler ile İlçemizde siyaseti kirletmektedirler. Yaptıkları yanlışları ancak böyle kapatacaklarını düşünmekte, beni ve İyi leri korkutacaklarını sanmaktadırlar.

Sizlere söz veriyorum ki, yürüdüğümüz bu yolda asla yalpa yapmayacağız. Aksine tavrımız, daima milletimizin menfaatleri yönünde güçlenerek devam edecektir.
Aziz Milletimize yaşatılan her türlü zulmün takipçisi, sözcüsü ve çözümcüsü olmayı şiddetle sürdüreceğiz.

Defalarca ifade ettim. Yine belirtmek istiyorum. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ‘ in söylediği gibi, önümüzde Ülkemiz için kritik öneme sahip bir genel seçim var. Parlamenter sistem için son viraj olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu sebeple, Ülkemizin geleceği, gençlerimizin yarınları için Atatürk’ ün izinde Cumhuriyet değerlerimizi baki kılmak adına, demokratik yarışta kanımızın son damlasına kadar çalışmalıyız.

Şimdi bu salonda, tüm İYİ lerin bu sorumluluk bilincinde olduğunu görüyor, ve bundan gurur duyuyorum.
Bu anlamda, 3. Olağan Kongremiz hayırlı uğurlu olsun.
Bu süreçte Ülkemiz, Milletimiz ve Partimiz menfaatlerini kişisel menfaatlerinden önde tutarak, birlik ve beraberlik çağrımıza destek olan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”.

Demir’in konuşmasının ardından Türkoğlu, Güney ve Erozan salona seslendi. Konuşmacıların hedefinde mevcut iktidarın uyguladığı politikalar vardı.

Susurluk belediye başkanı Güney Susurluk Şeker Fabrikası’nın bölgeye kattığı değere vurgu yaparak, belediye olarak tarıma verdikleri desteklerden bahsetti.

İşte Tevfik Demir’in Yönetim Kurulu Listesi;

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ