Demokrat Zafer

ZAFER NİLÜFER; Atanamayan öğretmenimiz, milli güvenlik tehdidi altında öğretmenimiz hiç kalmamalıydı

Öğretmenler Günü’ne farklı bir açıdan bakan Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin; ” Bugün, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün deyimiyle, başkalarını aydınlatırken kendisini tüketenlerin, yurdumuzun eğitim ordusunun günü!

Ne mutlu bana ki, gönüllü eğitim ordusundan yetişen anne ve babanın evladıyım. Ne mutlu bana ki, ilk öğretmenlerim sevgili annem ve babam beni Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi olarak yetiştirdi.
“Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller bekler” diyerek değerli öğretmenlerimize seslenen Atatürk’ün izinde, vatansever nesiller yetiştiren anne ve babanın kızı olmaktan her zaman onur duydum! Mehmet Esgin ve Ülker Esgin ‘in kızlarının, torunlarının, yetiştirdikleri öğrencilerin önceliği hep vatan ve bayrak olmuştur.

24 Kasım 2022’de öğretmenlerimizin durumu çok ama çok farklı olmalıydı.. Atanamayan öğretmenimiz, milli güvenlik tehdidi altında öğretmenimiz hiç kalmamalıydı… Öğretmen maaşları yetiştirdikleri milletvekillerinin üzerinde, gelir düzeyleri etrafına saçtıkları ışık kadar parlak olmalıydı. Ne zaman geçici işlerde çalışarak atanmayı bekleyen, atanamadığı için intihar eden, sığınmacı terörüne uğrayan, bombalı saldırıda ya da alçak pkk baskınlarında hayatını kaybeden öğretmenimiz kalmaz, işte o zaman Türkiye Cumhuriyeti Devleti medeni ülkeler seviyesinde anılır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’mizin kurucusu başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve eğitime emek veren, tüm vatansever öğretmenlerimizi bu anlamlı günde kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Aslında bugün kutlanması gereken bir gün.. Ancak ben, öğrencilerini yangından kurtarmak için alevlere atılarak hayatını kaybeden, yurt uğruna başını veren, alçak terör örgütü PKK baskınlarında hayatı sönen şehit öğretmenlerimizi de saygıyla anıyorum..


Menemen şehidimiz asker, öğretmen Mustafa Fehmi Kubilay, Neşe Alten, Ayşe Konakçı, Numan Konakçı, Aysun Karalar, Burçin Uysal, Aybüke Yalçın, Necmettin Yılmaz, Arzu Özsoy, Ayşenur Alkan ve diğerleri..
Ruhunuz Şad Olsun..

Tanrı Türk’ü Korusun!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ