Demokrat Zafer

OTİZMLİ ÇOCUKLARIN MUTLU GÜNÜ

İç İşleri Bakanlığı Sivil toplum la ilişkiler müdürlüğü tarafından desteklenen Umudun Adı Mavi projesi ile Otizmli çocuklarda büyük emekleri olan,Bursa Otizm Derneği Başkanı ve Türkiye Otizm Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Emel Kanberoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Otizmli Çocuklar ve aileleri bugün moral yemeğinde bir araya geldiler.

HABER OSMAN ÇETİN


Bugün gerçekleşen moral yemeğine Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız da katılarak onları yalnız bırakmadı. Bursa büyükşehir belediyesi daire başkanımız Gülsüm Anafarta, Bobayder derneği başkanı Kıymet Bilgici, Renk Otizm başkanı Ferhan Özvatan, Konya yunaklılar dernek başkanı Hakkı Arıcı, İl sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Celal Sönmez Rehabilitasyon müdürümüz Hasan Kul ve gazeteci dostlarımız Boybey Çelik, Osman Çetin, Akın Karakız, Kemal Cankaya, Sibel Aksoy da bu güzel ve anlamlı etkinlikte katılım gösterdiler. Otizmli evlat ve ailelerin
Moral yemeğine Otizmli Çocuklar ve aileleri ve davetliler katıldı.


Bursa Otizm Derneği’nin verdiği moral yemeğinde daha sonra Çocuklar ve aileleri piste çıkarak gönüllerince eğlendiler. Bu organizasyon da Türküleriyle renk katan sanatçımız Fatma…. salon desteğiyle yanımızda olan Kültürpark Orman cafe ye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ