Demokrat Zafer

“HASAR YÖNETİMİ” EĞİTİME BÜYÜK İLGİ

Monopoli Sigorta’nın Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) ile hayata geçirdiği “Sigorta Sektöründe Risk Yönetim Danışmanlığı” eğitiminin ikincisi RS Otomotiv Grubu & KASIDER & Tur Assist & Met Teknik iş birliğiyle hayata geçti. Yoğun ilgi gören “Hasar Yönetimi” eğitimi hız kesmeden devam ediyor.

Monopoli Sigorta’nın Türkiye’de risk yönetim danışmanlığının geleceğinin tasarlanacağı yeni bir inisiyatif olarak kurduğu “Monopoli ile Değer Katanlar Platformu” etkinlikleri ikinci dönemi ile eğitimlerini sürdürüyor. “Sigorta Sektöründe Risk Yönetim Danışmanlığı” eğitim programının ardından Proje’nin ikinci modülünde “Hasar Yönetimi” konu başlığı altında özellikle oto sigortalarında etkin hasar yönetiminin ve hasar önleyici faktörlerinin neler olduğuna dair önemli bilgiler; RS Otomotiv Grubu & Tur Assist & Met Teknik’te çalışan tecrübeli kişiler tarafından katılımcılara teorik ve yerinde eğitim olarak aktarılıyor. Altı hafta hem online hem de yüz yüze verilen eğitim seminerleri, 13 Aralık tarihinde bitecek.

İkinci eğitimin gördüğü ilgiden çok mutlu olduklarını söyleyen Monopoli Sigorta Kurucu Ortağı ve CEO’su Erol Esentürk: “Sigortacılık sadece hasar olduğunda zararı tazmin eden nitelikte bir endüstri değil, riski önleyen, azaltan ve onu yöneten bir kurum olarak da görev yapıyor olduğundan, riskleri daha etkin yöneten sigorta profesyonelleri yaratacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu eğitim de tamamlandığında sektöre kalifiye eleman kazandırıyor olmaktan gururluyuz” dedi.

KISACA MONOPOLİ SİGORTA

Monopoli Sigorta, 20 yılı aşan deneyimi ile bugün, risk yönetimi danışmanlığı alanında Türkiye’de en yüksek prim üreten şirketlerden biridir. Sektörde öncü, güvenilir ve tercih edilen bir şirkettir. Sektöre değer katan yenilikçi ürün ve projeler sunar, satış sonrası müşterilerle doğru bir iletişim ağı kurar ve iş ortakları ile arasında sağlam bir “yol arkadaşlığı” ilişkisi vardır.

“Tüm riskleri tek bir poliçede güvence altına alarak hem zamandan hem de paradan tasarruf sağlamak” düşüncesiyle hayata geçirdiği ve fikir hakkı tamamen Monopoli Sigorta’ya ait olan “MonoPoliÇe” ürünü, sektörün ihtiyaç duyduğu önemli bir eksikliği kapatan bir projedir. MonoPoli Sigorta, MonoPoliÇe ürünü ile 2008 yılı şubat ayında Endeavor Derneği Türkiye Girişimci Adayı, 2008 yılı haziran ayında Endeavor Derneği Uluslararası Girişimcileri seçilmiştir.

2016 Mayıs ayı itibariyle Avrupa’nın önde gelen yatırımcıları arasında yer alan EMF Capital Partners ile güçlerini Türkiye’nin en büyük sigorta acentesi olma hedefi ile birleştirmişlerdir.

Bugün Türkiye’de hayat dışı sigortacılıkta faaliyet gösteren toplamda 26 şirket ile yapılan çözüm ortaklığı sayesinde bir yandan sigorta profesyonellerinin çalışma koşullarını daha işlevsel hale getirerek portföylerini artırmakta, diğer yandan da müşterilerine geniş bir portföy alternatifi sunmaktadır.

Elementer branştaki çözüm ortakları: Ak Sigorta, Allianz Sigorta, Anadolu Sigorta, Axa Sigorta, Chubb, Corpus Sigorta, Generali Sigorta, Groupama Sigorta, Gulf Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Nippon Sigorta, Orient Sigorta, Quick Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Türkiye Sigorta, Unico Sigorta, Zurich Sigorta, Demir Sigorta, Acıbadem Sigorta, Mapfre Yaşam, Allianz Yaşam Emeklilik, NN Emeklilik’tir

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ