Demokrat Zafer

“GÖNÜLLER YAPMAYA GELİYORUZ”

AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Yıldırım, ‘Türkiye Yüzyılı’nın inşası için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çalışma sözü verdiklerini ifade ederek, “Gönüller yapmaya geliyoruz” dedi.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, görkemli bir törenle AK Parti Bursa Milletvekili Adaylarını tanıttı. Tanıtım toplantısına Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Varank da katıldı. Açılış ve selamlama konuşmalarının ardından vekil adayları sırayla kürsüye geldi. AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Yıldırım, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye tarihi için çok önemli olduğuna dikkat çekti.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

14 Mayıs seçimlerinde yeni ‘Türkiye Yüzyılı’nın inşa için canla başla, gece gündüz demeden koşturacaklarını ifade eden Yıldırım, “Mücadele ederken şu bilinç ve şuurla hareket etmemiz gerek; eğer 14 Mayıs’tan sonra Göklerde İHA’larımızın, SİHA’larımızn uçmasını, özgürce süzülmesini istiyorsak, denizlerimizde; TCG Anadolu Gemimizin, milli gemilerimizin yüzmesini istiyorsak, 60 yıllık hayal olan ve bugün caddelerimizde, sokaklarımızda gördüğümüz milli otomobilimiz TOGG’un kapısına kilit vurulmasını istemiyorsak, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın ‘Türkiye Yüzyılı’ dediği bu büyük yüzyılın temellerini 14 Mayıs’ta hep birlikte atacağız. Bu yüzyıl için Cumhurbaşkanımıza tüm gücümüzle çalışma sözü veriyoruz. O yüzden ‘Türkiye Yüzyılı’ için yarın değil, hemen şimdi diyoruz. Gürsu İlçe Başkanı olduğumda Yunus Emre’nin bir dizesi ile yola başlamıştım.

Yeni çıktığım yolda da yine aynı dizeyle devam etmek istiyorum; “Ben gelmedim dava için, benim işim sevi için dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geliyoruz.” Herkese hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ