Demokrat Zafer

Yıldırım’da tek kale maçı bitirmek ve maçı kendi lehimize çevirmek için göreve talibiz

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkan Adayı Serkan Beklen, bu hafta sonu sandık başına gidecek olan ilçe delegeleri ile bir araya geldi.

İYİ Parti Yıldırım teşkilatında sandık telaşı

Beklen, “Ülkemiz büyük bir ekonomik kriz ve buhran içerisinde. Bu krizin, geçmiş yıllardaki krizlerden en büyük farkı; iktidar sahiplerinin yaşanan krizi kabul etmemeleridir. İktidar sahipleri krizi kabul edip, vatandaşın yaralarına merhem olmak yerine, basın gücüyle bizleri kriz olmadığına ikna etme çabası içindedir. İşte bu yaklaşım krizi her geçen gün derinleştirdikçe, vatandaş yüksek enflasyon karşısında inim inim inlemekte, asgari ücret açlık sınırının altında kalmakta, gençler artık iş aramaktan vazgeçmekte, fırsatını bulan yurt dışına kaçmaya çalışmakta. Velhasıl, insanlar kışı nasıl geçireceğini kara kara düşünmektedir.” dedi.

‘AKP’YE YILDIRIM’DA BELEDİYE BAŞKANI DAYANMIYOR’

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkan Adayı Serkan Beklen sözlerine şöyle devam etti;

“Memleketin ekonomik ve sosyolojik tablosu bu. Peki Yıldırım’da durum ne? Yıldırım tam bir felaket. Ülkenin tablosunu nasıl çizdiysek. Yıldırımın tablosunu da öyle çizelim. Öncelikle belirtelim ki, Yıldırım’da yerelde 18 yıldır genelde 20 yıldır AKP iktidarı var. 2018 yerel seçimlerinde Yavuz Selim Mahallemizde gezerken, bir gencimiz bana şunu söylemişti, ‘Bir çivi alıp, şu duvara çaktıklarını görseydim vallahi oyumu AKP’ye verirdim. Ama bunu bile görmedim. Bir belediye bir çivi bile çakmaz mı?’…İşte AKP’nin Yıldırım’daki durumunun izahı tam da böyle. Yıldırım’da AKP’liler bile kendi yönetiminden memnun değil. Bunu nereden anlıyoruz? Sürekli belediye başkanı değiştirmelerinden anlıyoruz. AKP’ye Yıldırım’da belediye başkanı dayanmıyor. Her dönem belediye başkanlarını kızağa çekiyorlar. Yenisini getiriyorlar. Ondan da fayda görmüyorlar. Yıldırım sizin deneme tahtanız mı? Yıldırımlı doğup büyüdüğü ilçesinden, yıldırımlı yaşadığı ilçesinden, başka ilçelere taşınmak zorunda mı? Çok mu zor Baruthane Mahallesine, Mehmet Akif Ersoy Mahallesine, Yeşilyayla Mahallesine bir park yapmak…Çok mu zor Şirinevler Mahallesine doğalgazı getirmek. Yıldırımlıya gördüğünüz bu muamele Yıldırımlıya Allahtan reva mı?  Getiremiyorsanız, beceremiyorsanız kalkın koltuklarınızdan iyiler gelsin. Görün bakın nasıl değişiyor Yıldırım.”

‘EN BAŞARILI İLÇE TEŞKİLATI YAPMAK İÇİN ADAYIZ’

“Milletimiz bize genelde ve yerelde muhalefet görevini verdi. Biz de bu muhalefet görevini, milletin bize verdiği bu muhalefet görevini hakkıyla yerine getirmek için ilçe başkanlığına talibiz. Nasıl ki Bursa’da İl Başkanımız Selçuk Türkoğlu ve yönetimi tek kale maçı bitirdiyse, biz de Yıldırım’da tek kale maçı bitirmek ve maçı kendi lehimize çevirmek için göreve talibiz. Nasıl ki Bursa il teşkilatı,

Türkiye genelindeki teşkilatlar içinde en başarılı teşkilat ise, biz de Yıldırım teşkilatını Bursa’nın ve Türkiye’nin en başarılı ilçe teşkilatı yapmak için adayız.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ