Demokrat Zafer

Konya’dan Bursa’ya Lezzet Durağı!

Bursa’nın gastromi çeşitliliğine “Etli Ekmek” ile katkı sunmak için 7’ci şube ile hizmetteler! 1,42 Etli Ekmek Konya Sofrası; 7’ci şubesi ile Nilüfer’de Tuna Caddesi Akdeniz Plaza’da Adnan Tuğ- Mustafa Küçükker ortaklığı ile açıldı.

HABER OSMAN ÇETİN

Açılışa; Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Fethi Yıldız, CHP Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bursa Cafe ve Restaurantçılar Dernek Başkanı Şahin Sevinç, Ticaret İl Müdürü Ali Özarslan, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Köktaş, Bursa Konyalılar Dernek Başkanı Musa Bozkurt, Konya Yunak dernek Başkanı Hakkı Arıcı, Konya Cihanbeyli dernek Başkanı Halim Tanrıkurt ile 300 civarı vatandaş katıldı.

ETLİ EKMEĞİN BİRİNCİSİ BURSA’NIN İNCİSİ ETLİ EKMEK SEVENLERİN TEK ADRESİ!

Bursa’nın önemli resturantlarından Konya’nın markalarından biri olan 1,42 Etli Ekmek Konya Sofrası damak tadını değiştirmeye kararlı. Açılışa ilginin yüksek olması yüzleri güldürürken şirket ortaklarından Adnan Tuğ; “Konya’nın eşsiz lezzetlerini bu mekanda tadacaksınız. 700 metrekarelik bir alanda 27 personelimizle hizmet vermekten onur duyuyoruz. Mekanımızda yiyeceğiniz başta etli ekmek olmak üzere, bamya çorbası, Konya tirit, Şelçuklu kebabı, Konya düğün pilavı vazgeçilmezlerinizden olacak. 250 kişilik dış salonumuzda nişan, sünnet ve düğün organizasyonlarımızla Bursamızda farkın adresi olacağız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ