Demokrat Zafer

İYİ Parti iktidarına giden yolun taşlarını Orhaneli’nden örmek için bir yola çıkıyoruz.

Dağ Yöresi olarak Bursa’da bilinen Keles, Harmancık, Büyükorhan’da yapılan ilçe kongrelerinde mevcut başkanlar delegenin teveccühüyle bir dönem daha görevlendirilmişti. Kongre sürecinde sıra Orhaneli’ne geldi. İYİ Parti Orhaneli İlçe Başkanı Mümtaz Aslan’da tekrar delegenin karşısına “Adayım” diyerek çıktı. Başkan Aslan;

“Pazar günü İstanbul’da hain bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.
2.5 yıldan beri İlçe Başkanlığı görevini yılmadan yorulmadan karşıma çıkan bütün engelleri aşarak geldim. Geçen süre zarfında mücadelemiz ilk günkü heyecan özveri ve inanmışlık ile devam etmektedir.
2023 Yılındaki seçimlerde tüm dava arkadaşlarımız ve inanmış kadrolarımızla inşallah iktidar olacağız
İYİ Parti Orhaneli İlçe Başkanlığında yeni dönemimizde neler yapacağız.
İYİ Parti iktidarına giden yolun taşlarını Orhaneliden örmek için bir yola çıkıyoruz.
Genel başkanımız Meral Akşener Hanım efendinin dediği gibi koltuk değil, ayakkabı eskiterek, ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan yola çıkıyoruz. Yeni oluşacak Yönetim Kurulundaki dava arkadaşlarımla, Orhaneli’nın her yerinde olmak vatandaşların sevinçlerini, üzüntülerini paylaşmak için yola çıkıyoruz.
Sen, ben değil biz diyerek yola çıkıyoruz.
24 Haziran Genel seçimlerinde İyi Parti seçmenin teveccühü ile Orhaneli İlçemizde aldığımız oy oranımızı misli misli arttırarak birinci Parti yapmak için yola çıkıyoruz.
Kadınlarımızla, gençlerimizle 7’ den 70’ e, hep birlikte omuz omuza vererek, 800olan üye sayımızı binlere çıkararak
Yarım kalan işlerimizi tamamlayarak Genel ve Yerel seçimlerde partimizi Orhaneli’de
birinci Parti yapmak, Orhanelide yaşayan vatandaşlarımızı hak ettiği hizmeti sunmak için yola çıkıyoruz. Yediden yetmişe istişare kültürüne geliştirerek orhanelimize yarar sağlayacak çalışmalar yapmak için çıkıyoruz. Velhasıl orhanelimize katkı koymak için çıkıyoruz.
Siyasetin sermayesi insan, o yüzden her üyemiz bizler için çok değerlidir.
Konuşacağız, anlatacağız, belki aramızda tartışacağız ama en doğrusunu aile olarak gördüğümüz Parti teşkilatımız içinde bulacağız. Kim ne derse desin, yolumuz belli. Biz bu partiyi yerelde ve genelde birinci parti yapacağız. Bu partinin kuruluşunda ve bugüne kadar gelen tüm kademelerinde görev alan tüm iyi Partili cesurlardan Allah hepsinden razı olsun inşallah Parti Kurucularımızın, Büyüklerimizin bize olan desteği, güveni, inancı ile ekibimize yeni katılacak dava arkadaşlarımızla güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. 58yaşında, İYİ Parti ORHANELİ İlçe Başkanlığına tekraren aday olan bir kardeşiniz olarak tecrübem ve bilgi heyecanı ve iktidara inancımla, kendimi, ailem bildiğim siz değerli partililerime emanet ediyor, bu yolu birlikte yürüyeceğimize inanıyoruz.
Bu doğrultuda, Parti’mizin orhaneli’de daha İYİ olması için bıkmadan, usanmadan sürdürdüğümüz mücadelemizi bugün, İYİ Parti ORHANELİ İlçe Başkanlığına aday olduğumu onurla, gururla ve şerefle, “Yine, Yeniden” sloganıyla açıklıyorum
Hayırlı ve uğurlu olsun İnşallah.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ