Demokrat Zafer

İdefix, yılın en beğenilen Dijital Kültür Ürünü/ E-Kitap markası seçildi

E-Ticaret Zirvesi, özellikle pandemi döneminde dijital dönüşümün etkisiyle hızla büyüyen e-ticaret şirketlerinin “en iyi”lerini açıkladı. İdefix, halk oylamasıyla belirlenen E-Ticaret ödüllerinde, Dijital Kültür Ürünü / E-kitap kategorisinde aday gösterilerek ödül almaya hak kazandı.

İş dünyasının stratejilerine ve global trendlerine yer veren dijital platform Pazarlama Türkiye tarafından gerçekleştirilen E-ticaret Zirvesi, bu yıl “Dijital Dönüşüm ve Teknoloji” temasıyla düzenlendi. E-ticaretteki şirketlerin yeni stratejilerinin farklı bakış açılarıyla ele alındığı zirve, teknoloji girişimlerini, dijitalleşen B2B ve B2C şirketlerini, fark yaratan markaları, medya ve iş dünyasından önemli birçok ismi ağırladı. Türkiye’nin online satış platformlarından İdefix, 200 binden fazla kişinin oylaması ile belirlenen E-Ticaret Ödülleri’nde, yılın en beğenilen Dijital Kültür Ürünü – E- Kitap markası seçilerek ödüle layık görüldü.

İdefix Hakkında: İdefix, Türkiye’de kültür ürünleri denilince akla gelen ilk ve en gelişkin online yayın olmak üzere tasarlandı. Mayıs 1996’da kuruldu. 3 Mart 1999’da www.idefix.com adresinde test yayınına başladı ve Temmuz 1999’da satışa başladı. Şu an Türkiye’nin en büyük ve en yenilikçi online kitabevi olarak yayın hayatına devam etmektedir. İdefix 200.000’den fazla kitap ile geniş bir ürün gamını son kullanıcılarla buluşturmasının yanı sıra, yeni ürünlerde kitap dışında 15.000 ürünü geçen geniş bir yelpaze ile kategorilerini genişletmeye devam ediyor.

https://www.idefix.com/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ