Demokrat Zafer

“ORTADOĞU POLTİKALARININ ALTINDA KALDILAR. BİZİ 8 MİLYON GÖÇMENLE BAŞ BAŞA BIRAKTILAR”

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, iktidarın göçmen politikasını eleştirirken “Türkiye’nin dış politika kodları belli binlerce yıllık birikimine sırt dönüp, politikayı Dışişleri’nin koridorlarından partinin odalarına taşıyanlar, Ortadoğu politikalarının altında kaldılar. Bizi 8 milyon göçmenle baş başa bıraktılar” dedi.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Tatlıoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Toplumsal Politikalar Başkanı Ünzile Yüksel, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’le birlikte Artvin’de esnafı ziyaret etti. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ile de görüşen Tatlıoğlu, partisinin il başkanlığı bir açıklama yaptı. Tatlıoğlu, şöyle konuştu:

“15 TEMMUZ’DE MİLLETİMİZ DEVLETİNİ SOKAKLARDAN TOPLADI, HEPİMİZ TOPLADIK”

Milletin ve tarihin kodlarına aykırı işler yapan, milletin kodları çok belli, Türkiye’nin dış politika kodları belli binlerce yıllık birikimine sırt dönüp, politikayı dış işlerinin koridorlarından partinin odalarına taşıyanlar, Ortadoğu politikalarının altında kaldılar. Bizi 8 milyon göçmenle baş başa bıraktılar. Ve bunu milletin hesabına yazıyorlar. Milletimiz, devleti Ak Partiye teslim etti. Onlar gitti fotoğraflarla paylaştılar. Sonunda altta kaldılar, maliyetini devlete yazıyorlar. 15 Temmuz’da milletimiz, devletini sokaklardan topladı, hepimiz topladık. 1826’dan daha beter, berbat bir şekilde sokaklardan millet devleti topladı. Ve bu da devletin hesabına yazıldı. İşte şimdi Afganistan’da, dünyanın her yerinde başkanlar bir başka ülkenin başbakanıyla görüşür. Baş başa da görüşür özel bir sohbet eder kahve içer.

“RESMİ GÖRÜŞMELER DEVLETİN KAYITLARINA DÜŞMEDEN OLMAZ”

Ama dünyanın hiçbir yerinde resmi görüşmeler, devletin kayıtlarına düşmeden olmaz; o zaten olmazsa devletin görüşmesi sayılmaz. Devlette devamlılık esastır. Bugün Tayyip Erdoğan’sa, yarın gider Meral Akşener olur.

5 milyon, 5,5 milyon Suriyeli için, bu Suriye meselesi değil, bu onların da dahil olduğu 92 milyonluk Türkiye meselesidir. Dünyanın hiçbir ülkesi, Amerika dahil nüfusunun yüzde onu kadar göçü on yılda, on beş yılda hazmedemez; dünyanın zengin ülkelerinde dahil. Herkes vatanında mutlu tek çözüm, ana çözümü söyleyen, 25 Ekim 2017 yılında Meral Akşener’dir.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ