Demokrat Zafer

MÜSİAD EXPO İSTANBUL’DA KAPILARINI AÇIYOR

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen MÜSİAD EXPO Fuarı, 2-5 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarına Bursa’dan 16 firma katılarak ürün ve hizmetlerini sergileyecek.

HABER OSMAN ÇETİN
Ülkemizin ve iş dünyasının global pazarda etkinliğini artırmaya yönelik düzenlenen MÜSİAD EXPO bu sene 19. kez kapılarını açıyor.
124 ülkeden ziyaretçilerin beklendiği MÜSİAD EXPO’ya 24 farklı sektörden 600’ün üzerinde MÜSİAD Üyesi iştirak ediyor. Fuara Bursa’dan da, Akyükselen İnşaat, Dekostar, Hacı Hasanoğulları, Şener Pekmez Helva, Kocamanlar Balık, Sani Tekstil, Gülbebe, A.H. Atalay Tekstil, Cevval Tekstil, BST Water, Birel Tekstil, KFA Fuarcılık (BTSO), Hazer Tekstil, Durmazlar Makina, Karan Makina ile Atik Endüstriyel toplam 1000 metrekarelik bir alanda katılıyor.
MÜSİAD EXPO ile ilgili değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, “İki yılda bir yapılan MÜSİAD EXPO 2-5 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Türkiye’nin en büyük karma fuarı durumunda olan MÜSİAD EXPO’ya bu sene de dünyanın dört bir yanından alıcılarla tedarikçiler gelecek ve geniş bir ticaret platformu olacak. Bütün üyelerimizi ve iş insanlarını ticaret fırsatlarının değerlendirildiği bu önemli etkinliğe davet ediyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ