Demokrat Zafer

Mustafakemalpaşa’da Demir Adaylığını Açıkladı

Kongre hazırlıkları devam eden İYİ Parti’ de mevcut Başkan Tevfik Demir yeni dönem için adaylığını resmi olarak açıkladı. İYİ parti Genel merkezinin almış olduğu karar doğrultusunda genel seçim öncesi tüm teşkilatlarda kongre heyecanı yaşanırken, İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Tevfik Demir Cuma akşamı parti binasında yaptığı basın açıklaması ile adaylığını duyurdu.

Partililerin yoğun bir katılım gerçekleştirdiği toplantıda adaylık açıklamasını yapan Demir’in konuşması büyük alkış aldı.
Demir açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Tüm Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine bağlılığımız ile, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, saygı, sevgi,minnet ve rahmet ile anıyorum. Ruhları şad olsun.
Kıymetli yol arkadaşlarım,
1968 Mustafakemalpaşa doğumluyum. Lise mezunuyum. Uzun yıllar ticaret ve hayvancılıkla uğraştım. Halen ticaret hayatım devam ediyor. Ülkemizin ve İlçemizin geleceği için 1991 yılından bu yana siyasetin içerisinde mücadele ediyorum. Parti yöneticilikleri yanında, 2009-2014 yılları aralığında Meclis üyeliği görevi de üstlendim. Tüm bunların dışında siyasi hayatımın en gurur verici noktası, İyi Partimizin Bursa kurucu İl yöneticisi olmamdır. Evli ve 2 evlat sahibiyim.
Kıymetli yol arkadaşlarım,
Önümüzde çok zorlu ve mutlak kazanılması gereken bir genel seçim var. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de belirttiği gibi, parlementer sisteme dönüş için son şansımız olan bu genel seçimi mutlaka kazanacağız. Bu zorlu süreçte bu sebeple Partimiz, kadrolarımızı güçlendirerek ve eksiklerimizi tamamlayarak seçime girme kararı almıştır. Bu amaçla kongre sürecimiz başlamıştır. Şuna inanıyorum ki, bizler bu süreçten misli misli güçlenerek çıkacağız. Demokratik ortamda ve biz İyi Partililere yakışan tavırlar içerisinde kongremizi gerçekleştireceğiz.
Bizler yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte 35 aydır mücadelemizi aktif olarak sürdürüyoruz. Genel ve yerelde, Milletimizin bizlere verdiği muhalefet görevini layıkıyla gerçekleştiriyoruz. 2018 Yılından bu yana, sahada yaptığımız etkin çalışmalarımız ile Partimizin geldiği nokta mutluluk vericidir. Son yapılan anketlerde de gördüğümüz üzere, halkımızın bizlere olan desteği her geçen gün artmaktadır. Hatta bu artışın % 7 civarı olduğunu söylememde bir yanlış yoktur. Bizlerin etkili muhalefetinden ve Aziz Milletimizin bizlere olan teveccühünden rahatsız olan sadece zulmün sahibi iktidar mensuplarıdır. Zaman zaman maruz kaldığımız müdahalelere rağmen dik duruşumuzla yolumuza devam etmekteyiz. Biliyoruz ki, başarılı attığımız adımlar bizlere daha büyük sorumluluklar yüklemektedir. Bunun bilincinde, Ülkemiz için hayati önem taşıyan genel seçimlere bizler de İlçemizde çok daha güçlü bir kadro ile yeni dönemde devam etme arzusundayız. Bu anlamda 3. Olağan kongremizde İlçe Başkanlığı görevime, sizlerin desteği ile devam etmeye adayım.
Amacımız; daha güçlü ve donanımlı, tabana yakın ve etkin bir siyasettir.
Tüm dava arkadaşlarımızı kucaklayarak, birlik ve beraberlik içerisinde, tecrübelerimizi de kullanarak iktidara yürüyeceğiz.
Yılmadan, yorulmadan, ilk günkü heyecan ile güneşin ışığını görene kadar mücadelemize devam edeceğiz.
Aziz Milletimizin yaşadığı zulmün takipçisi, sözcüsü ve çözümcüsü olacağız.
Bu süreçte desteğini esirgemeyen Parti büyüklerime, siz dava arkadaşlarıma, İyi Partimizin kıymetli gönüldaşlarına ve yerel seçimlerden bu yana uyumlu bir şekilde çalıştığımız, bu akşam da burada destek olan Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.
Yürüyecek çok yolumuz, sonunda erecek bir Ulvi amacımız var.
Hep birlikte İYİ yarınlar için.”

Konuşmanın ardından basın mensuplarının sorularına cevap veren Başkan Demir, İYİ Partinin 5. kuruluş yıldönümü nedeniyle Cumhurluk Alanı’nda yapılan törende yer almayan Ahmet Güler’in sosyal medyada yaptığı “ilçe başkanı bu konuda bilgi vermedi” yorumu hakkında gelen soruya ise “Aday arkadaşın heyecanı anlıyor ve ona çıktığı yolda başarılar diliyorum, program mesajı bir çok kanal üzerinden tüm partililere iletildi, il başkanlığı tarafından da yine mesaj olarak bilgi verildi. Zannedersem bu arkadaşlar konuyu atlamışlar” yanıtını verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ