Demokrat Zafer

Yine aynı yolda kaza!

İznik Bursa karayolu üzerinde karayollarının darlığı nedeniyle saat sabah 9.30 civarında Trafik kazası meydana geldi.

Kazada 5 kişi yaralandı. İznik müşküle köyü 18 km sinde müşküle kayası olarak bilinen dar ve virajlı ve dar olan devalı olarak kazaların olduğu yolda İznik orman şefliğine ait araç ile karşı yönden gelen özel otomobil ile çarpıştı.

Olay yerini gelen jandarma ve Ambulanslarla yaralılara ilk müdaleleriri olay yerinde yapılarak 5 yaralı  iznik ve yenişehir Devlet hastanelerine götürüldüler.

İznik orman işletme Şefliğine ait olan araç müşküle köyüne damgalama işi için giden orman işletmesine ait araçta bulunan Şoför İsmail Bulut işçiler Sefa küçük demir ve Hüseyin Gezer hafif olarak yaralandılar. Özel araçta bulunan iki kişinin de biri Suriyeli olduğu sağlık durumlarının da iyi olduğu öğrenildi.

İznik ve Yenişehir hastanelerine tedavileri yapılması için kaldırılan yaralılar yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

Kazaların sıkça olması karayolunda Kamyon ve Tırlarında geçmesi ile yıllarca genişletilmesi beklenilen yol hala aynı şekilde bakımı bile yapılamayan bir karayolumuz.

Zeytin sezonu’ da başlamış olup Traktörlerinde karayoluna girmesi ile yollar daha ’da kalabalıklaşacaktır.  Yetkililerin ve siyasilerin bu yola ölümler olmadan acil çözüm bulmaları isteniyor

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ