Demokrat Zafer

Kimse kötü yönetimin yanlış kararlarını Cumhuriyet’e yüklemesin

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’a yanıt: Son 4-5 yılın kötü yönetiminin oluşturduğu olumsuz havayı, alınan yanlış kararların, bu yasakçı zihniyetin oluşturduğu düşünce kısırlığını hiç kimse Cumhuriyet’e yüklemesin.

Babacan: Kimse kötü yönetimin yanlış kararlarını Cumhuriyet’e yüklemesin

Partisinin Kültürel Atılım Eylem Planı toplantısına katılan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ünal’ın “Maalesef bir kültür devrimi olarak Cumhuriyet; bizim lügatimizi, alfabemizi, dilimizi hasılı bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir” sözlerini değerlendirdi:

BİZİM İÇİN KIYMETİ YOK

– Türkiye yakın tarihiyle, uzak tarihiyle çok zengin bir kültüre sahip. Türkiye dünyaya açık bir ülke, gençlerimiz dünyaya açık olmak istiyor. Ama ısrarla inatla, Türkiye’yi dünyadan koparmaya çalışan, Türkiye’ye kendi ideolojisiyle, kendi düşündüğü bir nesil yetiştirmeyle, kendi düşündüğü bir tornadan her vatandaşı geçirmeye dönük bir zihniyet söz konusu. Bu değerlendirmelerin bizim için kıymeti yok…

DÜŞÜNCE KISIRLIĞI VE VİZYONSUZLUK

– Son 4-5 yılın kötü yönetiminin oluşturduğu olumsuz havayı, alınan yanlış kararların, bu yasakçı zihniyetin oluşturduğu düşünce kısırlığını hiç kimse Cumhuriyet’e yüklemesin, hiç kimse kendi suçunun, vizyonsuzluğunun, dar bakışının oluşturduğu bu özgüvenini yitirmiş iklimin suçunu geçmiş 100 seneye yüklemesin.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ