Demokrat Zafer

istegelsin Meyve Sebzelerine Çok Güveniyor

Taptaze ürün çeşitliliği, gıda güvenliği kontrolleri ve uçtan uca güçlü soğuk zinciriyle online süpermarket sektöründe öne çıkan istegelsin, meyve sebzelerini beğenmezseniz anında kapıda iade alıyor

Taze ürünleri ve geniş ürün yelpazesiyle güvenilir bir alışveriş deneyimi sunan, Türkiye’nin ilk online süpermarketi istegelsin, sektörün öncü isimlerinden olmaya devam ediyor. Kaliteli ürün ve hizmetinin yanında güçlü soğuk zinciri sayesinde muhafaza ettiği sebze ve meyvelerin tazeliğiyle de ön plana çıkıyor. Ürünlerinin tazeliğine güvenen istegelsin, tükettikleri meyve ve sebzeleri görerek almayı tercih eden müşterilerine, soğuk zincirle ulaştırdığı manav ürünlerinde kapıda anında iade fırsatı da sunuyor. Bu sayede müşteriler eline ulaşan meyve ve sebzeleri beğenmezse anında kapıda iade imkanından yararlanabiliyor.

İstegelsin’in meyve ve sebzelerinin tazeliğine dikkat çeken istegelsin’in Kategoriden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emin Uğur Taflan kampanya hakkında şu sözleri kullandı: “Türkiye’nin ilk online süpermarketi istegelsin olarak her geçen gün artan müşteri talebini karşılarken önceliğimiz ürün kalitesi ve tazeliğidir. Tüketicilerin online alışverişlerindeki en büyük çekincelerinden biri olan meyve sebze tazeliğini, ürün alımından müşteriye ulaşıncaya kadar koruduğumuz soğuk zincirimiz ve hijyenik paketlerimiz ile sağlıyoruz.

Depolarımızdaki manavlarımızın kontrolünden geçen taze meyve sebzelerimize o kadar güveniyoruz ki müşterilerimizin teslim aldığı meyve sebzeyi beğenmemesi durumunda kapıda anında iade imkanı sunuyoruz. Böylece müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarken ürünlerimize olan güvenimizi de gözler önüne seriyoruz.”

istegelsin Hakkında:

istegelsin; Türkiye’nin tamamen online hizmet veren ilk supermarketi. Market alışverişi deneyimini kusursuz müşteri memnuniyetine yaklaştırma amacıyla mobil ve yeni nesil çözümler sunmak için teknolojiler geliştiriyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ