Demokrat Zafer

MAVİ YELEKLİLER BURSA SOKAKLARINDA SES GETİRDİ.

DEVA Partisi siyasete getirdiği yeni anlayışla, iktidara geldiklerinde uygulayacakları çözümleri içeren eylem planlarını açıklarken diğer yandan da çözümlerini vatandaşa anlatmak için sivil toplum, pazar ve mahalle ziyaretlerine hız veriyor.

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı kurulduğu günden itibaren planlı çalışmalar yapmaya devam ediyor. Geçmiş dönemde yapılan 100 günlük faaliyet planları kapsamında 750 saha faaliyeti ile heryerde vatandaşlara temas eden parti teşkilatı Bursa siyasetine yeni bir soluk getirdi.

DEVA Partisi teşkilatları Genel Başkan Ali Babacan liderliğinde Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı faaliyetler yürütüyor. Bursa İl Başkanlığı genel merkez ile koordineli bu faaliyetlere ek olarak Bursa’da sıra dışı çalışmalara imza atıyor.

Son zamanda yürüttükleri çalışmalar hakkında İl Başkanı Serkan Özgöz; “Türkiye’nin 81 ilinde sahadayız. Sorumlu siyasetin gereği çözüm üretiyoruz. Halkımıza çözümlerimizi anlatıyoruz. Bugün teşkilatlarımız adeta 81 ilde partimizin simgesi haline gelmiş mavi yeleklerini giyerek Osmangazi ilçemizde saha faaliyeti gerçekleştirdi. Genel Merkezimizle eş zamanlı faaliyetlerin yanında biz Bursa teşkilatları olarak Bursa’nın 1057 mahallesinde mahalle ziyaretleri, ana arterlerde ses getirici faaliyetler yapmaya, Genel Başkanımız Ali Babacan’ın selamını Bursalılara ulaştırmaya devam ediyoruz.” Dedi.

Osmangazi Emek Mahallesinde İl ve İlçe Teşkilatlarının yoğun katılımı ile gerçekleştilen “Mavi Yelekliler” etkinliği mahallede büyük ses getirdi. Yüzlerce partilinin katılımı ile mahallenin işlek caddelerinde “DEMOKRASİ, ATILIM, DERHAL, BUGÜN” , “ESNAFIN DEVASI ALİ BABACAN” sloganları ile 4 km boyunca yürüyen partililere yoldan geçen araç şoförleri kornalarıyla, vatandaşlar ise alkışlarla destek verdiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ