Demokrat Zafer

Qatar Airways Privilege Club Avios Ödül Programına Geçiş Yaptı

Üyeler artık Qatar Airways Privilege Club ile çok çeşitli garantili ödül koltuklarından ve kesilen biletleri için rekabetçi fiyatlardan yararlanabilirler.

23-31 Mart tarihleri arasında üyeler Nakit + Avios kullanarak bir sonraki uçuşlarında bonus Avios’un keyfini çıkarabilirler.

Qatar Airways, Privilege Club’ın Avios’u ödül para birimi olarak resmen benimsediğini ve havayolunun yaklaşık 150 destinasyondan oluşan geniş ağında seyahat eden üyeler için yeni fırsatlar dünyası açtığını duyurdu. Bu ortaklık, Dünyanın En İyi Havayolunu deneyimlemenin ve Dünyanın En İyi Havalimanı Hamad Uluslararası Havaalanı’nın (HIA) tadını çıkarmanın yanı sıra, Qatar Airways uçuşlarında çok çeşitli garantili ödül koltukları ve rekabetçi fiyatlar da dahil olmak üzere bir avantaj kombinasyonu sunmaktadır.

Avios’u benimseyen Privilege Club’ı kutlamak için üyeler, QRAVIOS promosyon kodunu kullanarak 31 Mart 2022’ye kadar Nakit + Avios kullanarak bir sonraki uçuşlarını rezerve ettiklerinde Business veya First Class’ta 10.000 bonus Avios veya Economy Class’ta 5.000 bonus Avios’un tadını çıkaracaklar.

Ödül koltuklarının gelişmiş kullanılabilirliği, günde yaklaşık 400 uçuştan oluşan geniş küresel ağından yararlanarak, Avustralya’da beş, Amerika Birleşik Devletleri’nde 12, Orta Doğu’da 21, Afrika’da 28 olmak üzere dünyanın birçok yerine hizmet veren Avios’u Qatar Airways’te geçirirken üyelere daha da büyük bir seçenek sunar. Avrupa’da 35, Asya’da 42.

Oneworld ortakları arasındaki bu ittifak, Qatar Airways Privilege Club üyeleri için sonsuz heyecan verici faydalar getiriyor ve British Airways Executive Club üyelerine Avios hesaplarını birleştirme ve Avios bakiyelerinin hesaplar arasında bakiye sınırlamaları veya transfer ücretleri olmadan sınırsız transferini kolaylaştırma esnekliği sunuyor. Avios’u birleştirme gücü, üyelerin qatarairways.com ve mobil Uygulamada bulunan Qatar Airways ve British Airways ödül uçuşlarında harcama ve kullanma şansı da sağlar.

Üyeler artık daha geniş bir uçuş ödülü seçenekleri yelpazesinde benzersiz harcama fırsatlarıyla daha fazla ödüle erişme avantajına da sahipler. Daha önce yakın zamanda geliştirilmiş Nakit + Qmil seçeneğini kullanmaktan keyif alan üyeler, Nakit + Avios ile aynı ödül avantajlarından yararlanmaya devam edebilir ve üyelere uçuş rezervasyonlarını www.qatarairways.com ve mobil uygulamada kısmen ödeme önceliği verebilir. Avios ayrıca ödül uçuşları, kabin yükseltmeleri, ekstra bagaj ve çok daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli ödüller için de kullanılabilir.

Mevcut Privilege Club üyeleri, mevcut Qmil bakiyelerinin 1:1 oran bazında otomatik olarak Avios’a değişmesiyle üyelik programının yeni ödül para birimi Avios’a sorunsuz bir geçiş yaşayacaklar. Privilege Club yeni bir ödül dünyası açarken, Qpoints ve Qcredits gibi tanıdık Privilege Club özellikleri değişmeden kalacak. Ayrıca, ödül uçuşu için Avios miktarı daha önce Qmil ile olduğu gibi kalacaktır.

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı Sayın Akbar Al Baker, şunları söyledi: “Sektördeki en zor iki yıldan çıkarken, bizi destekleyen ve uçurmamızı sağlayan yolcularımıza, bu şansı anlamlı bir şekilde ödüllendirerek teşekkür etmek istiyoruz. Avios’u benimsemek, üyelerimizin bu zorlu dönemden sonra ihtiyaçlarını tahmin ederek dünya çapında ödül kazanma ve harcama fırsatlarını en üst düzeye çıkarır. Bu, üyelerimiz için en iyi deneyimleri sunma kararlılığımızın bir kanıtıdır ve sadakat programımızı mükemmelleştirme yolculuğumuzu yansıtır. Üyelerimize Avios’u toplama şansı vermek için yeni yollar arayışı içinde, müşteri avantajlarımızın genişlemesini sürdürmeye devam edeceğiz.”

IAG Loyalty CEO’su Sayın Adam Daniels şunları söyledi: “Avios’un gücünün farkına varırken, Qatar Airways artık üyeleri için daha fazla esneklik ve daha zengin ödüller sunabiliyor. Ağına garantili ödül koltuklarının gelmesi ve üyelerin Avios bakiyelerini birleştirebilmeleri bunun iki harika örneğidir. Qatar Airways, Privilege Club’ın küresel üye tabanı için memnuniyeti yeniden tanımlamak istiyor, IAG Loyalty olarak bu önemli yolculukta onlarla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz”.

IAG Loyalty ve Qatar Airways, önümüzdeki aylarda ortaklıktan yeni müşteri avantajlarının yanı sıra Avios’u dünya çapında kazanmanın ve toplamanın daha fazla yolunu tanıtmak için çalışıyor. Gelecekteki avantajlar arasında telekom, perakende, yaşam tarzı, finansal hizmetler ve çok daha fazlası dahil olmak üzere hem havayolu hem de havayolu dışı ortaklıkların kapsamlı bir listesi yer alacaktır.

Privilege Club son zamanlarda kademe statüsünü genişleterek değerli üyelerinin bağlılığını onurlandırdı. Bu girişim, kademe statüsü Aralık 2021 ile Aralık 2022 arasında yenilenmesi gereken tüm Gümüş, Altın ve Platinum üyelerine fayda sağlar. Bu üyelerin katman geçerliliği otomatik olarak 31 Aralık 2022’ye uzatılır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ