Demokrat Zafer

YAYLA YENİ GELECEĞİN YENİ LEZZETLERİYE ULUDAĞ EKONOMİ ZİRVESİ’NDE EKONOMİNİN DEVLERİNE LEZZET ŞÖLENİ YAŞATTI

Yayla Agro Gıda, Yeni Geleceğin Yeni Lezzetleri ile Uludağ Ekonomi Zirvesinde yerini aldı. Pirinç, bakliyat ve işlenmiş gıda sektöründe yenilikçi ürünleri ile tam 26 yıldır öncü bir rol üstlenen Yayla Agro Gıda Capital, Ekonomist ve Start Up dergileri işbirliği ile 6-9 Ekim tarihleri arasında Sapanca’da NG ENJOY otel’de   gerçekleşen Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin Destek Sponsoru oldu. Yenilikçi ürünleri ile değişen beslenme alışkanlıklarına sağlıklı alternatifler getiren Yayla Agro Gıda, zengin ürün yelpazesiyle Ekonomi sektörünün nabzını tutan zirvede birbirinden değerli iş insanları, ekonomistler ve fikir önderlerine birbirinden lezzetli ürünleriyle ağırladı.

Capital, Ekonomist ve Start Up dergileri tarafından 2012 yılından bu yana düzenlenen iş ve ekonomi dünyasının önemli aktörlerini buluşturan Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde, “Yeni Küresel Düzeni Tasarlamak: Birlikte İyileştirme, Değişim ve Dijitalleşme” teması altında yeni ve sürdürülebilir bir sisteme geçiş için aşılması gereken engeller konuşuldu. Tema kapsamında üretim, tarım ve enerji gibi her alanda insancıl ve doğa dostu sistemler geliştirmek üzere çözüm önerileri ve bu hedefler doğrultusunda atılması gereken adımlar masaya yatırıldı. Uludağ Ekonomi Zirvesinde; Dünyadan ve Türkiye’den birbirinden değerli konuşmacıları ve iş insanları buluştu.

Çevre konusundaki hassasiyei ile bilinen Yayla Agro Gıda, dünya kalite standartlarında sıfır atık misyonu ile  üretim yapılan  tesislerinde;  Klasik bakliyattan Haşlanmış Ürünlere, Yemek Hazır’dan Salata Hazır’a kadar çeşit çeşit ürünler üretiliyor.  Tarladan Çatala kadar süren hizmet zincirde bıraktığı Karbon Ayakizini de kendi kategorisinde ilk  raporlayan şirket olan  Yayla Agro Gıda;  2050 yılına kadar karbon nötr şirket olma hedefi ile tüm üretim süreçlerini düzenliyor.

Yayla Agro Gıda Türkiye’nin dört bir yanında tarladan sofralara ulaştırdığı geniş ürün yelpazesini,  “yeni geleceğin yeni lezzetleri” mottosu ile  UEZ 2022’de iş ve ekonomi dünyasının  fikir liderleri ile buluşturdu. Klasik pirinç ve bakliyat ürünlerinin yanı sıra geleneksel ürünleri, katma değeri yüksek ürünlere dönüştüren Yayla Agro Gıda, Pişir Ye, Isıt Ye, Aç Ye ve Aç Kulan kategorileri altında ürettiği çeşit çeşit ürünlerini Zirve boyunca, standında konuklarını ikram etti. Yayla Agro Gıda Yemek Hazır Serisine yeni eklediği Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden Sebzeli Tavuk Sote, Tavuklu Pirinç Pilavı ve kaşığı içinde Yeni Salata Hazır Serisinide konuklarına tanıttı. Yeni ürün ailesinin lansmanı ile birlikte Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde birbirinden değerli konuşmacıları, iş insanları, uzman ekonomistler ve fikir önderleri ile aynı sofrada  bir araya gelerek geleceğin sağlıklı nesillerine katkısız koruyucusuz beslenme çözümleri üzerine fikir alışverişinde bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ