Demokrat Zafer

İYİ PARTİ’DE MECLİS ADAYLARI BAŞVURULARINI YAPTI

İYİ Parti Gemlik İlçe binasında organize edilen törende meclis üyesi aday adayları başvurularını yaptı. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Gemlik Belediyesi eski Zabıta Müdürü Halit Seymen ve İlçe Gençlik kolları Başkanı Ethem Şeker’in yanı sıra, Ali Berker Akıncı, İdris Ay, Funda Ergün ve Reşat Yedikardeşler, belediye meclis üyeliği başvuru dosyalarını ilçe başkanı Ertuğrul Yavuz’a teslim ettiler.

İYİ Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz yaptığı konuşmada, “adaylarımızın tümüyle saha çalışmamıza başladığımızda vatandaşlarımız görecek ki Gemlik’i yönetebilecek liyakatli kadrolar, teknik kadrolar, Gemlik’e gönül vermiş insanlar İyi Parti çatısı altında toplanmış hemşerilerimizin desteğini talep ediyorlar. Yine bu çalışmalarda hemşerilerimiz görecek ki bizler projelerimiz ve vizyonumuzla Gemlik’i yönetmek istiyoruz. Bunun için ince eleyip sık dokuyoruz. Hemşerilerimizin desteğine talibiz. Bugün burada bize aday adaylığı için başvuracak ve dosyaların teslim edecek olan Gemlik’e gönül vermiş arkadaşlarımızın her biri birbirinden değerli insanlardır Partimize gösterdikleri ilgiden dolayı her birine de ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.

Bugün aramızda bulunamayan fakat partimizden meclis üyesi olmak için şahsımla görüşmeler yapan Gemlik’imize mâl olmuş aday adaylarımız olduğunu da burada söylemekten mutluluk duyuyorum,” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ