Demokrat Zafer

ŞİMAL SARAÇ, ÖDÜLÜM MESLEKTAŞIM ONUR ŞENER’E

Ödülümü geçtiğimiz gün istek parça tartışması sebebiyle sahne aldığı mekânda 3 kişi tarafından kırık cam şişeyle öldürülen meslektaşı müzisyen Onur Şener ’e ithafen aldı.

‘’Güller Ağlamaz’’ isimli şarkısı ile çıkış yapan Şimal Saraç, HDH Medya (Hayata Dair Herşey ) tarafından düzenlenen Adana’ya Değer Katanlar Ödül Töreni’nde, ‘’Yılın En İyi Çıkış Yapan Cover Şarkısı ve Sanatçısı ’’ ödülünü aldı.

Sanat ,siyaset ve iş Dünyasından bir çok ismin bir araya geldiği ödül gecesinde  Memleketim olan Adana’dan bu ödülü almak beni çok şaşırttı diyerek Mutluluğunu ve heyecanını gizleyemeyen genç sanatçı ‘’ Güller Ağlamaz da tıpkı Adana gibi gölgede kalmış ancak takdir görmeyi hak eden bir eser. Ünlü prodüktör Alpay Aydın’a  bana bu şarkıyı söyleme fırsatı verdiği için, tabi ki Ümit Sayın ‘a da bu güzel beste için sonsuz teşekkürler…

Ödülünü Tufanbeyli Belediye başkanı Av.Remzi Ergü ‘nün değerli eşi Ülkü Ergü’nün elinden alan Şimal Saraç, Ödülümü bir şakı söylemedi diyerek  Hainler tarafından öldürülen  meslektaşım Onur Şener için alıyorum dedi…

Bu kadar kısa sürede dinleyicilerden aldığım bu destek benim için çok değerli. çok mutluyum. Böyle özel bir organizasyonda var olmanın ayrıca gururunu yaşıyorum’’ diye belirterek ödüle layık gören herkese sonsuz teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ