Demokrat Zafer

Gülben Ergen ‘in stylingi Bilgecan Koçana’dan AÇIKLAMA!

“Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile modacısı Halil Ülgü davalık oldu. Ülgü verdiği röportajda elbiselerden para almadığı gibi Gülben Ergen’in anlaşmaya da sadık kalmadığını belirtti.” Bu başlıkla yapılan habere Gülben Ergen cephesinden sert yanıt geldi. Gülben Ergen ‘in stylingi Bilgecan Koçana yaptığı yazılı açıklamada; “Gülben Ergen ile yıllardır uyum içinde olduğumuz bir iş ortaklığımız var kendisinin imajından mükellefim, stylingini benim yaptığım sözü geçen çekimde de Halil Ulgu’ye ait olan bu elbise benim tarafımdan tasarımcıdan fotoğraf çekimde kullanılmak üzere alınıp sonrasında da sorunsuz bir şekilde kendisine iade edilmiştir. Tarafımdan imzalanan sözleşmeye ters düşecek hiçbir durum yaşanmamıştır. Gülben Ergen daha kendisinin ricası üzerine etiketleyerek storysinde paylaştığı elbise de hala Halil Ulgun’ın profilinde yer almaktadır. Halil Ulgun’ın herhangi bir maddi veya manevi kayba uğraması söz konusu değildir.  Bahseden sözleşme de ektedir. Burada da görüldüğü üzere etiket şartı gibi bir ibare bulunmamaktadır. Kamuoyuna arz ederiz.” ifadeleri ile Halil Ülgü’yü yalanladı.

NE OLMUŞTU?

Kıyafet seçimleriyle genellikle beğenilen bir isim olan Gülben Ergen, modacısı Halil Ülgü ile davalık oldu. Onur Akay Medya’dan Erkan Özbey’e röportaj veren Ülgü, ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in anlaşmaya sadık kalmadığını iddia etti. Elbiselerin parasını almayan modacı, PR çalışmasının da yapılmadığını görünce isyan etti.

Gülben Ergen modacısı ile davalık oldu!

Moda tasarımcısına 2 ayrı kıyafet yaptıran ve ücretsiz olarak alan Gülben Ergen, sözleşmeye uymadığı için davalık oldu.  Gülben Ergen’e albüm kapağı ve PR çalışması için ücretsiz kıyafet gönderen moda tasarımcısı Halil Ülgü, sözleşmeye uymayan Ergen’e avukatı aracılığı ile dava açtı.

“Engelledi”

Halil Ülgü şunları söyledi:“Gülben Ergen Hanım’a stylisti aracılığı ile albüm kapağı ve PR çalışması için ücretsiz kıyafet gönderdim. Karşılığında da ismimi kıyafet tasarımcısı Halil Ülgü diye paylaşması şartı vardı. İlk gönderdiğim kıyafeti maalesef hiç bir şekilde sosyal medyada etiketlemeden paylaştı. Sadece fotoğrafçısını etiketleyerek paylaştığında ben kendisine üzüldüğümüzü belirttim. İkinci kıyafette yapmaması gerektiğini, büyük emek verdiğimizi, ismimizi yazmazsa kötü reklam olacağını söylememe rağmen, maalesef Gülben Hanım, ikinci kıyafeti de hiç bir şekilde ismimizi yazmadan, kendi reklamını yapıp paylaştı. Yetmedi bizi engelledi.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ