Demokrat Zafer

Harfiyatçılardan Bir İlk! Artık Bursa’da Tek Çatı Altındalar!

Bursa’da park ve bahçelerinde yeşil alanlarında kentsel dönüşümlerde yapılaşmalarda çevre düzenlemelerinde hemen hemen her alanda ilk olarak sahne alan hafriyatçılar için Hafriyatçılar ve Taşıyıcılar Kooperatifi resmen kuruldu. Kooperatif kurucu başkanı Davut Balı; “Bursa’mız için çok değerli bir oluşum gerçekleştirdik.

Hafriyat toprağı inşaat ve yıkıntı atıklarının kontrolü yönetmeliği uygulayıcısı olan Bursa Büyükşehir Belediyemiz, ilimizde hafriyat yönetimi konusunda çok değerli çalışmalar yaptı. Yönetmelik ve mevzuatlar kapsamında daha temiz ve düzenli bir Bursa için meclis kararları alarak uygulamaya koydu. Büyükşehir Belediyemiz tarafından alınan bu kararlar uygulamada sektörümüzde ufak tefek aksaklıklara neden olsa da sektörümüze olumlu yönündeki getirileri camiamızı ziyadesiyle memnun etmektedir.


Bu bağlamda kooperatifimiz de Bursa’mız ve sektörde faaliyet gösteren meslektaşlarımız için eksik kalan her yönü değerlendirecek ve gereken hassasiyeti göstererek hafriyat yönetimi konusunda elinden gelen gayreti gösterecektir.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ